Lepo.lepo.Sad ce ti Puntisha biti malo spusten a i cvrsci u zadnjem delu Ozbiljno,mislis da ce koza od Skajke izdrzati visoke temperature?Ipak je to polarna zivotinja
Pa ostalo mi je da ofarbam i postavim te pragove koji vec skoro mesec dana came cekajuci (jbg, nezgodno vreme, majstor mi je prezauzet), da nadjem tu krupniju alu-mrezicu za prednji branik (ali da je platim koliko vredi, a ne 20€ za 300 grama aluminijuma) i ako uspem da nadjem neku lepu navlaku (spliter) za prednji branik. Takodje razmisljam i o nekom lepom zavrsetku izduva.
Osim toga, ako slucajno bude nekih para (u vecim kolicinama ), voleo bih da zamenim tockove za neke 15-tice i da zamenim opruge i amortizere (uz spustanje).
Na zalost, i ja mislim da je tako - nebi bilo neke osetne koristi.
Zaboravih samo da pomenem da je u planu i zatamnjivanje prednjih bocnih 30-tak % i vizirka. Ima li neko neki predlog gde to da radim (a da nije na drugom kraju grada, npr. Kumodraz - tanak sam sa slobodnim vremenom)
Vizir mozes sam da odradis.. ovako!
Kupis odgovarajucu foliju (kupi za 2-3 pokusaja ako zajebas)
Spojis 4 papira A4 formata...zalepis ih po duzini.... i prislonis uz soferku i napravis sablon!
Posle po tom sablonu iseces foliju... nakvasis dobro soferku...i lepis..
(Ne moram da ti pricam kako se lepi, jer ti imas iskustva sa tim, izlepio si ceo krov )
Comment