Kad ce skoro obichni punto da dobije sajtne?
Chikavilijev skoro sasvim obican Punto
Collapse
X
-
eeeeeee, to je jedna tuzna prica
Elem, situacija je sledeca - pragove sam nabavio pre vise od dva meseca, dva meseca sam pokusavao da navatam ortaka da nadje slobodnog vremena da ih ofarbamo i montiramo, pa smo pre nekih dve nedelje konacno poceli (a to je ocigledno proces koji traje). Preprosli vikend smo ih osmirglali i bacili u prajmer, prosli vikend je iskrslo nesto ortaku pa ih nismo ni pipnuli, a ovaj vikend smo ih upasovali, popunili sta treba fiber gitom i kada smo trebali da ih ofarbamo, shvatili smo da necemo imati dovoljno farbe, iz razloga sto osim pragova moramo da farbamo ceo prednji branik (koji je od onog udarca psa, bio s*ebaniji nego sto smo mislili, ali smo ga sad za vikend sredili) kao i cosak zadnjeg desnog krila koji je bio ocesan jos od kad sam kupio auto. U svom tom poslu je nekoliko stvari poslo naopako i nenadano produzilo celu stvar.
Nadam se (ne smem nista da tvrdim) da ce u toku ove nedelje branik i pragovi biti konacno ofarbani, a u nedelju (ako nesto ne iskrsne) biti montirani na auto.
Comment
-
-
Imao sam parce alu mrezice jos od pre par godina, stajalo mi na gajbi ako zatreba
A zalepio sam je lepkom za soferke i trebalo bi da drzi dobro sudeci po zadnjem spojleru. Prepustio sam mrezicu po par santimetara sa svake strane rupe, namazao debeo sloj lepka i pritisnuo mrezicu na to. Posle sam samo jos malo namazao lepka preko mrezice.
Comment
-
-
Dogovoreno
Evo, za one koji nisu videli sta mi je bilo sa branikom (mada je bilo dosta vise ostecenja nego sto se na slikama vidi):
- ovde je puko skroz, pa smo malo varili lemilicom
- a ovde je bio prelomljen preko metalnog branika ispod plastike i bilo je dosta posla da se ispravi i poravna uz sto manje gitovanja:
Comment
-
Comment