Konacno je legla
Collapse
X
-
Ja kao sto rekoh i ranije,meni je tvoja 147-ica najlepsa koju sam ikad video,tvoja i ona srebrna sa sivim felnama,ne znam ko je vlasnik,isto sa foruma...tako da...zajebi nalepnice i uzivaj u voznji
...nego,kako izlazis na kraj sa prasinom koja se toliko vidi na crnoj boji da ja poludim kad vidim sloj nepunih 15min posto mi operu auto
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Konačno!
Koliko je sada opasnija!
Daj da čujemo utiske iz vožnje!
Ja sam sa mojom ludovao po autoputu u sredu veče i na 200 (kod Arene)mi polete radar u PM sa onog postolja od truckanja i skakanja i opiranja gravitaciji da ne poleti!
Comment
-
-
Gle ovi sto mi OFF-uju temuOriginally posted by mishkomOn ce da ga ceka dole, da ga vadi ako ne izadjeOriginally posted by igorkrnicA oce laki da te brani kad ti kaze da skocis sa mosta
Aaa da te ne pali malo Laki,a?
@Damjan156
Lezeci policajci su neverovatni. Znaci, putnik pozadi obavezno udara glavom u krov kez Ulece u krivine k'o zmaj, ma drugi auto skroz! Opruge su me odusevile!!!Eto
Comment
-
-
Ko tezi ka tome ? Alfisti ili kvazi Alfisti ?Ostavi Ferrari nalepnice, ka tome tezimo
Ferrari je...Ferrari...ali prema Alfi su totalno druga osjecanja....www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-

Comment