Konacno je legla
Collapse
X
-
Ja kao sto rekoh i ranije,meni je tvoja 147-ica najlepsa koju sam ikad video,tvoja i ona srebrna sa sivim felnama,ne znam ko je vlasnik,isto sa foruma...tako da...zajebi nalepnice i uzivaj u voznji
...nego,kako izlazis na kraj sa prasinom koja se toliko vidi na crnoj boji da ja poludim kad vidim sloj nepunih 15min posto mi operu autoOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Konačno!
Koliko je sada opasnija!
Daj da čujemo utiske iz vožnje!
Ja sam sa mojom ludovao po autoputu u sredu veče i na 200 (kod Arene)mi polete radar u PM sa onog postolja od truckanja i skakanja i opiranja gravitaciji da ne poleti!
Comment
-
-
Originally posted by mishkomOriginally posted by igorkrnicA oce laki da te brani kad ti kaze da skocis sa mosta
Aaa da te ne pali malo Laki,a?
@Damjan156
Lezeci policajci su neverovatni. Znaci, putnik pozadi obavezno udara glavom u krov kez Ulece u krivine k'o zmaj, ma drugi auto skroz! Opruge su me odusevile!!!Eto
Comment
-
-
Ostavi Ferrari nalepnice, ka tome tezimo
Ferrari je...Ferrari...ali prema Alfi su totalno druga osjecanja....www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
Comment