pa ako corado ima 250 konjica kao sto se prica ,nije ni chudo sto ga je dobio...ctr ima manje konja,em je atmo,em je tezi...tako da i nije nesto extra poredjenje..
CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
Da ali fora je shto ga je type r dobio vishe puta kolko sam shvatio. Taj auto je imao 200 i kusur konja na tochku pre nekih godinu i po dana ja mislim.Ko zna koliko sad ima.Ja lepo kazhem treba da se pretresu osnovne stvari oko motora poshto je curkao na nekoliko mesta pa bi trebalo pregledati malo to kao i prekontrolistai turbinu itd.
Comment
-
-
istina pogadja
ja ona onom snimku nis ne vidim...na zadnjem se nadzire malo ctr...pa ako je izgubio boze moj...i treba,sramota bi bilo da nije"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Ajd sad da i ja kazem koju, posto je opet pocela prica ciji je duzi, a ja tu moram da se ukljucim
Ja sam gledao 3 starta. U dva je civic dobijao. U trecem je ili korado odlicno krenuo ili civic lose startovao, u svakom slucaju u trecem putu je civic gubio.
U povratku se civic uvek vracao prvi, e sad ne znam koliko su ozbiljno potezali u povratku...
Posle ovoga sam otisao, kasnije ne znam sta je bilo.
Miki sve sto je rekao, stoji. Bitno je da su se potegnuli i to je to. Vlasnici najbolje znaju ko je brzi jer su oni vozili ta kola i znaju kako su startovali i kako su im kola isla...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by HondaAjd sad da i ja kazem koju, posto je opet pocela prica ciji je duzi, a ja tu moram da se ukljucim
Ja sam gledao 3 starta. U dva je civic dobijao. U trecem je ili korado odlicno krenuo ili civic lose startovao, u svakom slucaju u trecem putu je civic gubio.
U povratku se civic uvek vracao prvi, e sad ne znam koliko su ozbiljno potezali u povratku...
Posle ovoga sam otisao, kasnije ne znam sta je bilo.
Miki sve sto je rekao, stoji. Bitno je da su se potegnuli i to je to. Vlasnici najbolje znaju ko je brzi jer su oni vozili ta kola i znaju kako su startovali i kako su im kola isla...
salim se naravno... izgleda ta taj corado ne radi inace bi trebao da ujeda bar je tako bilo kod lika koji ga je pravio...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
E steram vam ga pera lozac u rektum. Mozda covek i zaista ima 250hp, ali u jednom jako kratkom trenutku i u jakom malom opsegu obrtaja sto mu nije dovoljno da pobedi type-r-a. Ako neko pogleda zavisnost snage i obrtnog momenta u odnosu na broj obrtaja motora u toku vremena na papiru moze da pobedi golfa na 402m.Znaci nije toliko bitaj taj peak koji moze da se napravi kod turbaka, treba sve to jako lepo da se uklopi da bi to bila prava stvar.
Comment
-
Comment