Ako planiraš da radi normalno nakon ugradnje gasa i taj pritisak je sasvim dovoljan. Sve preko toga može da bude problematično.
CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
-
Jbg, ako neko zna šta može a šta ne, to bi nekom logikom trebao da budem ja.
Godina ima 4 godišnja doba, tako da nije svaki mesec sa 40 u plusu. Pored toga, retko ko bi platio dosta preko 1k€ da može da se vozi sa pritiskom turba i od 2 bara.
Comment
-
-
kad sam reko ma moze mislio sam na to da i ti znas da moze, da radi leti kez. sta je ta tri meseca zimoce i voznje auta do 4000rpm naspram srece kad dodje prolece.
u principu, po nekoj mojoj logici plin treba staviti bas zato da se auto ne bi gazio vec da se tu koliko god moze ustedi a kad oces da ga pustis da besni prebacis na bezin. ivan se hebavo skoro godinu dana da uteluje zavoli da na gasu radi isto kao na corbi i na kraju je uspeo ali je auto trosio 25L gasa u gradu i to kad se mazi a na autoputu je iso 260 na benz i naravno 260 na gas tj peta brizina gas patos bez da cimne gram jedan. tako da, roki druze, stavi gas da bi ustedeo kintu koju ces i onako izduvati na aspuh svaki put kad ti se cefne da se potrkas...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
hocu ja da stavim gas,ali 880e mi je bas ono,za te pare kupim drugi auto,u stvari je najveci problem sto sam zvao sve moguce za gas i cene su razne od 600 do tih Ivanovih 880e,ako se nevaram,sad sam u dilemi 280e nije malo,nadam se da me obojca kapirate?!
Pricao sam s Nemanjom danas i kaze mi da moram da stavim pumpu od 16V i dizne od cosworta,pa da malo odvrnemo turbinu...
Sad ja bi da ne menjam nista od toga nego da mu narokam dosta plina pa da se onda malo pojaca turbina,dal bi u toj varijanti auto isao bolje nego sada?
Comment
-
-
nasao sam u tel neki snimak od Corrada pa ga okacih,to sam snimio prvi dan kad sam ga uzeo!
Comment
-
Comment