Šumar je stigao, vodite računa o nameni teme a to sigurno nije čiji je duži.
CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
-
Originally posted by zverkopa verujem ali izgleda da ima veliki lag pa ga tu sivik uzme i posle cao...
zverko nekom nesto veruje
a meni ne verujes a?"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Kakve ste vi boodale,ne znam koji vam je?!
Vise puta potezali,ja pobedio par puta,2 puta on mene zato sto sam morao da kocim (na snimku) i jednom katastrofa los start (na snimku).
Corrado ide mnogo dobro i cini mi se da se da mu nije nesto bilo dobro one veceri,kao da je trokirao, ..
Ja sam imao 18" , 1350 kila tezak prazan auto i atmosferac.
Znam da ima 15",a koliko kila ima tacno VW?
@Fiat Stilo Sta ti decko hoces da kazes,nemas bre ni svecice a mrsis mooda ovde neka?!
Aj miruj malo!Honda all the LAG none of the BOOST..
Comment
-
-
Ukoliko ste vec zapeli sa poredjenjem ova dva auta, predlazem vam da opet izmerite corrado..da vidite koliko sada ima konja(po ovom potezanju bih rekao znatno manje nego pre),da izmerite pravu tezinu auta(mislim da je nesto oko 1200kg)...podaci za hondu su vec poznati, i da onda sa pravim podacima napravite analizu..Jedino tako se moze doci do tacne racunice..BLINDMAN MOTORSPORT
Comment
-
-
e ovako ljudi,nije mi radio komp pa nisam mogao da procitam ove poruke,mozda i bolje jer se sada nebi nervirao,ne verujem koliko neki lazu,sada cu svima da objasnim sta se desavalo,prvo celavi mi je sam rekao da mi je bio u repu,da mi je video vatru iz auspuha,da sam jedanput posle njega startovao,pa sami procenite sta to znaci.
Corrado mi je to vece trokirao i naravno da nije isao kako treba,a da je isao...
dva puta me je dobio,jedamput nisam uspeo da ga ubacim u trecu,a drugi put je honda krenula ranije.
snimke imam ja na svom mobu i lepo se vidi ko neveruje rado cu mu pokazati.
necu biti u bgdu par dana,kad se vratim i nastelujem auto dodjite na banjicu pa ce te videti sta radi auto...
Comment
-
Comment