Pazi, ja dva auta neću, želim all in one. Hači je trenutno prebučan za bebu od dva meseca, i za nju previše trese po našim raspalim ulicama. I sad posle tri godine i 50k km ja i dalje uživam u njemu kao prvog dana, način na koji prolazi krivine i dalje me tera da sledeću prođem još brže, ali čovek mora da se pomiri sa prioritetima.. Za razliku od Cvrleta ja nisam planirao da prevozim kredence , ali mi je trebala klima i malo uglađeniji auto, makar što se ogibljenja i buke tiče. Bilo šta da uradim na ovom autu da ga učinim civilizovanijim bi bilo odstupanje od nečega što je njegova srž. Bolje da ga prepustim nekome ko će ga dalje razvijati nego da mu vraćam fabričke opruge, auspuh i ugrađujem makar šiber.. Jednostavno nema smisla.
Moraću da molim budućeg vlasnika svako malo da me provoza.
Već sam dobro prošao. Svaki km sa autom mi je bio uživanje.. Novi vlasnik će imati minimalna ulaganja, dva motora među kojima može da bira i nadam se makar još toliko dobrog provoda sa autom
Pare su od početka bile sekundarne. Da sam tako gledao kupio bih Reno 4 za 800€. Bitnije mi je da je auto u pravim rukama.
Comment