Uki lepi sundjeraste trake kojih u fabrickoj varijanti nema, a koje sluze da izoluju kabinu od sasije (delimicna apsorpcija zvuka i vibracija) - konfor je znatno povecan
'Oce, samo malo da se skupe pare i da se nadje neki majstor dostojan prethodnog truda. Amortizeri nisu farbani jer ce se menjati. Ruke takodje nisu farbane jer bi trebalo da se promene sva cetiri lezaja, tako da ce to biti ofarbano po izvrsenju oisanih radova.
Hvala, osim sto je meni prijalo, i zeleo sam te slike za svoju dusu, ispade i mala reklama. Uki inace sebi pravi "Super 7". Sasija je naravno izvarena, motor i menjac su od Fiata 132. Ostalo je sada da se naprave delovi karoserije...
Pa nesto zanam da se raspitivao ali nismo dalje razvili konverzaciju. Neka mi posalje PP gde je stigao i sta mu treba a ja cu njemu Ukijev broj telefona...
Prvo sam imao problem da nadjem majstora koji bi se prihvatio posla. Kad sam pronasao krenulo se sa 200Evra da bi cena kompletne restauracije narasla na citavih 1700Evra. I zaista, kompletna restauracija sa novim delovima, i potrebnim radom verovatno da i nagruva neku hiljadarku...
Sta ga ja znam. Posle kratkih konsultacija sa suprugom pozvao sam Davora i gle cuda, imao je jednu extra Dijanu na prodaju. Kako bi mi bilo puno para da je kupim a prethodnu ostavim dogovorili smo se da se menjamo uz doplatu.
Comment