Originally posted by Delta Integrale
Lancia Delta HF Integrale
Collapse
X
-
ne znam tacno , a i ne volim da pricam dok to papir(dokaz,dyno) ne pokaze...
kontam da ima oko 190-200hp,sa manjim diznama od 8v i kompijuter je isto od 8v motora ... to je ono sto mi je u planu da uradim sto pre naravno , prvo moram resiti te dizne ali nista dok se ne skupe pare , mada ne zurim nigde , ide i ovako poprilicno lepo ...
Nm su ono za cime ja jurim ... konji znaju cesto i da "trce pored kola"...
mada ne pravim ja ovaj auto ni za kakve trke , takoreci niti ista slicno , pravim ga za svoju dusu,nema potrebe gurat doi nekih suludih brojki konja,jer i ovo je sasvim dovoljno ...
dobice jos na snazi posle cipovanja i to je sve sto je za sada u planu,mislim na skoru buducnost...
Comment
-
-
200ks na 1200, 1300kg je vise nego dovoljna zaliha snage za svakodnevnu upotrebu na nasim putevima i ulicama
cak i na kratkim pravcima se lagano dohvataju brojke 150, 170, 200Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
ja razmisljam o povecanju snage, i stvarno bi mi lepo zvucala neka brojka oko 250, ali onda skontam da mi auto ide ispod 7 do 100, da niko do sada na putu me nije pretekao, a da uz rudnik sa beogradske strane mogu da prebacim 200km/h ( ne znam koliko preko 200, ali znam da moze ) i pomislim, treba li to raditi uopsteKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Originally posted by skylineja razmisljam o povecanju snage, i stvarno bi mi lepo zvucala neka brojka oko 250, ali onda skontam da mi auto ide ispod 7 do 100, da niko do sada na putu me nije pretekao, a da uz rudnik sa beogradske strane mogu da prebacim 200km/h ( ne znam koliko preko 200, ali znam da moze ) i pomislim, treba li to raditi uopste
Comment
-
Comment