Hvala Amavrenski za trud, bas si drug. Ti si pravi MAZDAS. Videcu sa majstorima da mi to odrade sto skorije. Nazalost u Pirotu nema bas dobrih majstora, tako da cu to najverovatnije da uradim u Nisu, najkasnije na prolece kad budem menjao i prednje amortizere. Ja sam ti skroz dunster za mehaniku, nazalost, bruka za jednog elktro inzenjera, ali jbg nisam imao prilike(nisam imao dosad svoj auto), a nije me nesto ni preterano zanimalo…
@djoleBgd, hvala na pohvalama. Bas mi imponuje da cujem pohvale za auto od coveka koji je vec imao isti duze vremena. Tvoji saveti su skroz iskustveni i pravi, uzecu u obzir ovo za amortizere…
@burazDalton, hvala i tebi na pohvalama. Video sam tvoj auto, super je, a ovo sa volanom ti je prava stvar.. dao si mi dobru ideju..

@djoleBgd, hvala na pohvalama. Bas mi imponuje da cujem pohvale za auto od coveka koji je vec imao isti duze vremena. Tvoji saveti su skroz iskustveni i pravi, uzecu u obzir ovo za amortizere…
@burazDalton, hvala i tebi na pohvalama. Video sam tvoj auto, super je, a ovo sa volanom ti je prava stvar.. dao si mi dobru ideju..
Comment