New Beetle 2.0

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• New Beetle 2.0

Evo je Buba od Shete Seniora (mog tate)...

Prosto je neverovatno kako se ljudi svuda okrecu kad je vide... Nekada to vlasniku i dosadi...

Comment

• OMP
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2004
      • 458
      • Krusevac

ovoj bubi fali jedno dobro patosiranje,ovako izgleda ko neki 4x4 , nisam ljubitelj ovog modela, od kako se pojavila nije mi se sivdela,mozda malo tada ali sad nikako, mislim da su mnogo lose prosli sa njom sto se prodaje tice ali jesu na neki nacin atraktivne tj neobicne pa skrecu paznju ljudima
      Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• Sasha
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 4126
        • Novi Sad

Ne znas sta je napred, a sta nazad
        www.arcs.org.rs/forum

Comment

• V-Tec
          CBC Senator XXL
          • 30.06.2006
          • 1615
          • Beograd
          • '89 Civic d16a6

U zivotu nisam video manji obrtomer i duzu instrument-tablu.

Kad sam prvi put seo u nju, imao sam neki trip da 'ladno mogu da legnem na tablu.
          shuto-expressway.com

Comment

OMP slika vara, uopste auto nije visok. Mozda ti se zbog crne boje automobila cini, inace uopste nije visok... Taman je! Izabrana je u uskom izboru izmedju nekog VTS Citroena, Golfa, i novog Minija... Nisam ljubitelj nemaca, ali moram priznati da je "Bubica" stvarno nesto nesvakidasnje, i kad vidite baku koja vam kaze kako je lep auto, onda trebaju neke stvari da budu jasne...

A na ovo "Ne znas sta je napred, a sta nazad" cu se samo nasmejati

V-Tec, jako je velik prostor od pozicije vozaca (putnika) do soferke...
            Obrtomer je jako zanimljiv, sve se vidi, taman je... Sva je drugacija od ostalih, a posto mi samo takve volimo u porodici...

Ovo je jedan kultni auto, koji ce uvek biti zanimljiv...

Comment

• OMP
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2004
              • 458
              • Krusevac

ne mogu da verujem da je u ponudi razmatranih modela bio i mini pa sto njega ne kupiste, to je extra auto, lezi kao pegla, dizajn do 00 , jedino 1.6 motor ako je bio u opciji on je malo sranje i lenj je,ali opet stvar ukusa nekima je i taj motor avion , a sto se tice komentara babe de moze to da bude merodavno pojedinim babama je i kec prelep auto no nebitno opet stvar ukusa meni se ne svidjaa to je nebitno ...sto se visine tice mozda mi se i cini ali ipak kad pogledam dosta je visoko sveler od zemlje a onda i razmak od gume do ivice ruba , sta znam to mi nekako bode oci onda definitivno zudi za nekim vecim felnama jer na ovakav auto velike felne extra stoje a i da se patosira malo(3-5cm) nije na odmet bila bi mnooogo lepsa veruj mi

Comment

Pa 17-tice nisu male felne... A minija smo bili da gledamo! Klozet! Da me neki izvinu. Nista od auta! Ovo je ipak ozbiljniji auto od minija... Kad sednes u minija, osecas se kao u nekom fijatu... A kad sednes u bubu, ipak je puno drugacije... I pozicija vozaca i komande i sve... Opet da napomenem da ja nisam ljubitelj VW-a, da ne mislite da sam pristrasan...

Comment

• OMP
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2004
                  • 458
                  • Krusevac

nisam znao da su 17ice, kao sto rekoh na bubi i one izgledaju malo jer je takav dizajn auta ali onda ok suludo i skupo bi bilo stavljati vece felne i gume a po mojoj proceni tek neke 20ice bi bile taman

Comment

• QV lale
                    CBC Senator XXL
                    • 09.11.2005
                    • 734
                    • Zrenjanin (klek)

Bolje da ti to uzmes od seniora i da vatas zenske sa bubamarom! A onaj ruuuzni citroen (Nemas ljutis...gadan je za sve pare) das njemu! Ali obavezno da skines folije sa stakala,da vide ljudi da vozis ribu...Da ljudi ne pomisle da si gay... Salim se ja malo... Atraktivan auto!Nije malo po mom ukusu..vise mi je za devojke,ali opet sasvim fancy auto.
                    pozz
                    Originally posted by Sheta_Junior
                    ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• -Miloš-
                      CBC Senator
                      • 16.12.2007
                      • 269
                      • Beograd, Karaburma
                      • yugo tempo 1.1

Idealan auto za krizu srednjih godina

Comment

Originally posted by OMP
                        nisam znao da su 17ice, kao sto rekoh na bubi i one izgledaju malo jer je takav dizajn auta ali onda ok suludo i skupo bi bilo stavljati vece felne i gume a po mojoj proceni tek neke 20ice bi bile taman
                        Gume su palacinke pa tako izgleda, a mislim da 20-ice ne bi ni stale!

Lale, mene Buba ne zanima... Tata je govorio da cu je ja voziti, ali sam mu ja rekao da mene zanima samo BX! Mislim da nisu folije na staklima, nego da su stakla takva, a mozda i gresim...

Ne gledamo istim ocima automobile... Uostalom, a koji je iz '91-ve lepsi?

Comment

Originally posted by Miloš
                          Idealan auto za krizu srednjih godina
                          Vazni je biti drugaciji od drugih! To je komentar mog tate...

Comment

• QV lale
                            CBC Senator XXL
                            • 09.11.2005
                            • 734
                            • Zrenjanin (klek)

Ne gledamo istim ocima automobile... Uostalom, a koji je iz '91-ve lepsi?
                            Doteracu ti ga sutra ispred kuce da vidis...
                            Ima jaaaaako lepih automobila tih godina..a i stariji..
                            Nije bitno...bitna je ona batina ispod haube
                            ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• yoopie
                              CBC Član
                              • 21.05.2008
                              • 86
                              • Novi Beograd

Ako se ne varam, taj 2.0 je isti kao u G4, a taj je opet isti kao u G3... 8V i nekih 115KS. Po meni bezveze malo konja na 2 litre i tu cenovnu klasu registracije. Opet, možda se varam ali nisam video 2.0 16v (osim u G3 GTI 16v).

Kad sednes u minija, osecas se kao u nekom fijatu... A kad sednes u bubu, ipak je puno drugacije...
                              Hehe. Verujem da je Buba drugačija, nisam sedeo ali kao što je spomenuto mnogi je smatraju promašajem. Fiat kao Fiat, zavisno od modela ima nas "siromašnih" a ima nas i sjajnih; u svakom slučaju nudimo dosta za uložen novac, što se ne može reći za precenjenu Bubu . Koliko se sećam, za njenu cenu se mogao uzeti Bora npr. što je (bar meni lično) mnogo bolji izbor ako se traži prostor, udobnost, oprema... Buba ima svoj "fazon" ali meni je upravo to glavna mana, bez ljutnje. Složio bih se sa OMP-om u vezi Minija; brat ima Cooper i za potrebe prosečnog vozača je sjajan.
                              Stoka iz Bloka

Comment

Working...
                              X