Dzaba sto se nabudzi, treba to znati voziti...
New Beetle 2.0
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tako sam i mislio, eto zasto bi svaka kuca trebala da ima bar po 1 bx-a !!
ako se ne ljutis ja bih ti poslao pp ponudu za tvog bx-a, mislim da vredi dati 1800evra
i da, ako ti je do toga da vam buba ostane u posedu, lepo skini hidrauliku sa nekog bx-a, i stavi.
@206, pa sta znam, nisam merodavan, Sheta sigurno zna, iskreno tesko jer ipak nije to Citroen nego tamo neki nemac
Comment
-
-
Mishio, bx do sada kosta 3500 evra, ko zna koliko ce jos da kosta, price o prodaji padaju u vodu, i to ne zbog toga koliko nas kosta do sada, nego ga ne bi ni kupovali da hocemo da ga prodamo. Auto je tu, do daljnjeg... A to znaci dokle god ja vozim (jos nisam ni poceo)...
Comment
-
-
druze nema ljutnje, ja bih moga tih 1800evra da tim dam u ratama do Nove Godine sigurno, ti ako odlucis ja sam tu, jer kad vidim kako ga neko pazi i cuva i jos bezbednosti, moderna hidraulika, nemam sta da razmisljam
nego da ne trujem temu bube, ti kad se odlucis a znam da oces tu je ponuda.
Aj opisi kako je izgledalo preticanje Zastave 10 ?
Comment
-
-
Milorade, ovaj 16v je placen 2150 evra. U zadnje vreme su cene bx-evima malo skocile, pa sad da bi uzeo dobrog kosta oko 2500 evra. Mada i ovi za 2000 nisu losi, mali servis i k'o bog.
@ Mishio, kakve pare, ne treba meni to... Ja bi da kupim jos jednog, samo ako nadjem... Imam u planu jos par citroena... Samo jos da obarim vlasnike da prodaju...
Comment
-
-
A da ga menjas ne bi, a?
Evo ja nudim...2000 evra. Ali, samo ODMAH ako se odlucis, pitaj tatu.
Covece, stvarno bi bila dobra ideja da se ta hidraulika stavi na neki auto...evo ja bih bas mogao na Aera da to montiram, malo je nestabilan preko 250...
Comment
-
Comment