Ma da... Ukusi su veoma razliciti, i stvarno ne treba o tome polemisati. Najsmesnija mi je bila izjava jednog forumasa ovde koji je izjavio da BX-a volim zato sto nemam nista drugo....
Zavisi koji je auto kome lep, ja licno vise volim starije automobile i motore od novih... Od novih sem Bube, Minija, PT Krajslera i Fijat multiple nijedan auto nije orginalan... Svi "K'o jaje jajetu"... Moje licno misljenje! Mrzim elektriku na automobilima, jedino sto je po meni stvarno korisno je ABS na automobilu i centralna brava...
Meni je moj BX najlepsi, pa nek kaze ko sta hoce...
Zavisi koji je auto kome lep, ja licno vise volim starije automobile i motore od novih... Od novih sem Bube, Minija, PT Krajslera i Fijat multiple nijedan auto nije orginalan... Svi "K'o jaje jajetu"... Moje licno misljenje! Mrzim elektriku na automobilima, jedino sto je po meni stvarno korisno je ABS na automobilu i centralna brava...
Meni je moj BX najlepsi, pa nek kaze ko sta hoce...
Razumem da je Buba auto za... hm, grubo je reći poziranje... vozikanje? Onako neobavezno. Uf. U svakom slučaju, ne kažem da je krš auto, ukuse ne treba diskutovati. Nije mi jasan spojler gepeka? Jel to fabrički za 2.0, nekakva dodatna oprema ili je senior to poručio kod domaćih plastikanera?

Comment