Čo'eče, ti si imao 12 sati zanimacije ovaj vikend... jedva se stigosmo vidjeti
--------------------------
Da ne mislite da smo se uspavali, skupljamo i dalje...
Potpuno obnovljeni fuel rail, ofarban u crno
Silikonsko crijevo za vakuum - 5 metara, trebalo je stići plavo, a stiglo je crno... tako da ćemo imati i crno i plavo, jer na račun dobavljača stiže plavo gratis
I za kraj... ovaj vikend smo slagali Hulku struju u Calibri. Njegovoj dragoj je bilo dosadno, pa se uhvatila našeg poklopca svjećica na ventildeklu i ispolirala slova na njemu.
Dada, VEEEEliko ti hvala
Nakon par poteza bormašinom sa polirkom, izgleda mrrrrrrrrrak!
Teach Your self Calibra tuning&styling in 1000000000001st step
-------------------------------
Malo smo čeprkali, te izvadili ovaj fujavi tepih iz auta...
... a zamijenit će ga ovaj u brand-spanking-new stanju
No, stvar će malo pričekati, dok se ne obavi limarija na autu jer smo našli malu rupicu na podu...
Meantime, ovaj vikend Calibru čeka šarafljenje za Valentinovo
Pripremljeni kablovi za "big 3" upgrade struje. Materijal:
Napravljen novi kabel akumulator-anlaser-alternator, debljina je 16 kvadrata. Originalni je 6 kvadrata uvrh glave, sa izolacijom koja više nije gibka... nimalo!
Naravno, treba biti i izolirano kak treba (bolje od originala). Tnx Hulku na ustupanju tex-izo-trake
A ovo je ostatak dijelova što čeka na ugradnju. Slova na ventildeklu će biti još jednom obrađena vodobrusnim papirom 1200 gradacije i još jednom ispolirana. Moraju biti bez crtice!
naravno znam da se ljubav ne kupuje..zato sam i rekao da mu ja dam calibru i da mi je on sredi u fuulu jer on je sad u tom poslu i zna gde je grijesio(ako je bilo toga mada sumnjam)...i ne pitam za vrijeme i sta kosta..... samo bez plina to nece u moje auto dok sam ja ziv
Hmmm, kada je neko pomenuo patosnice pred ulazak u auto, seca li se neko MAJSTORSKE RADIONICE, i Steve Zigona u istoj seriji, kada se za ulazak u njegov SAAB trebalo izuti i obuci kucne papuce
naravno znam da se ljubav ne kupuje..zato sam i rekao da mu ja dam calibru i da mi je on sredi u fuulu jer on je sad u tom poslu i zna gde je grijesio(ako je bilo toga mada sumnjam)...i ne pitam za vrijeme i sta kosta..... samo bez plina to nece u moje auto dok sam ja ziv
A što bi ti sređivao?
Prošeći po topicu pa pošalji "wish list" na PM. Oko cijene se dogovorimo, no i za ovo što radim na ovoj se teško nađe vremena...
Comment