ma kupio sam nov na kraju ali ne originalni nego malo veci pa moram da budzim nosace i mrzi me da to radim jer sam preko glave sa poslom a imam drugi auto pa mi nije frka
Ne budi lenj, taman sam te pohvalio A ček bre kako ti puko hladnjak? Sam od sebe ili si zveknuo negde? Za servo ne bi trebalo da bude problema da se odradi, nego interesuje me koliko je cimanje i koliko je komplikovano montirati diskove na zadnju osovinu? I da, uvek zaboravim da te pitam, koja ti je pogonska osovina? kontam da je zadnja ali s obzirom koliki si fanatik ne bi me čudilo da si prepravio Lajku na prednji pogon pozzz matori, mogao bi da dođeš na neko okupljanje da vidimo đunte!
pu pu pu... pomeri se bre, otkud zvekno?!?!
ma puko je gde se kaci gornje crevo, otkinula se lula, valjda od starosti, zamora materijala ili jednostavno od ruskog kvaliteta izrade. curio je po malo pa sam dolivao vodu do pre mesec i neko dan kad se otkinula skroz.ovo mi je treca lada po redu a drugi hladnjak koji crkava na istom mestu...
lada je zadnji pogon i tako ce i ostati. bez uvrede za bilo koga ali ako mogu da biram, uvek sam za zadnji pogon.
diskovi na zadnju osovinu od lade mogu da se ugrade uz poprilicne prepravke, ali nemam nameru to da radim. spremio sam zadnju osovinu od fiata 132 sa fabrickim diskovima i sper diferencijalom. takodje ce da padne ozbiljan upgrade vesanja zadnje osovine, ukljucujuci i podesivu geometriju zadnjeg trapa. znam koje je sledece pitanje... jeste, zadnja osovina od 132 je sira od ladine ali imam jos taman toliko mesta do rubova krila...
servo volana je deo price koji me najvise brine, imam gde da okacim servo pumpu ali za servo glavu (puz volana) u sustini nemam mesta. bice tesno.
docicu na skup kad malo rascistim guzvu sa poslom, u januaru obicno nista ne radim...
Čime se baviš? Potpuno se slažem sa tobom što se tiče komentara za RWD pogon! Nema bolje stvari od zadnje vuče, zato će moj sledeći auto biti Mazda RX8 ili Honda S2000 mmmmmmmmmmm topim se! Ajm meltinggggg!
isti takav karb je u mojoj ladi. dobro mi se pokazao pa rekoh - nece ni ovde da skodi. posebno lep detalj je to sto kad stisnes gas do kraja odmah otvori oba grla bez obzira na broj obrtaja. trosi ko blesav ali isto tako i ide...
Comment