hvala na pohvali.
drzi se ti samo nemackih automobila
[offtopic:1y0bsmdi]just for the record...
vozali smo dosta Lada u porodici, dugo sam imao 1200 standard (ruski Fiat 124), sa menjacem iz 132.ke (5 brzina), i cajgerima od Ritma.
sa tom Ladom sam se slatko navozao, i naucio mehanici (odrzavajuci je)
nemci kao automobili su stvar razumnog izbora, kvalitet/trajnost/pouzdanost
Fiat 124 spider ili kupe, e sa tom masinom bih uzivao...
Ili Alfa GTV sa pocetka osamdesetih [/offtopic:1y0bsmdi]
pa da se razumemo, malo je neumesno u temi koja se bavi automobilom starim 30 godina pricati o krsevima.
sto se tice 132ke, bice da je ta koju si ti imao bila krs jer jedna od stvari po kojima je poznata su upravo odllicne kocnice, naravno ako su ispravne. ko god je ikad seo u moju 132ku iz bilo kog auta, pa cak i novog audija ili bmw-a, prvo je zabo nos u sofersajbnu jer su nenormalno jake kocnice i mekan servo. na temu ogibljenja, jeste mekano i takvo i treba da bude u limunzini. meni su katastrofa ovi novi automobili koji su tvrdi do zla boga. verovatno je audi a6 super na nemackim putevima ali na srpskim rupama i grbama odvaljuje bubrege. naravno, skoro sve 132ke u koje sam seo dosad su imale preko 200.000km na dusi i crknute amortizere, sto je i za ocekivati na toj kilometrazi. ako ti se ljuljala i skakutala po rupama onda su amortizeri bili na umoru. prica za sebe je sto u jugoslaviji (srbiji, crnoj gori ili gde god vec) cim amortizeri kostaju vise nego za ladu ili zastavu to niko nece ni da menja.
lada? ok auto za te pare. medjutim, malo mi je tesko da poverujem da je bio menjac od 132ke jer za tu akciju mora da se sece tunel menjaca i to poprilicno a 132kin menjac ne moze da se zasrafi na ladin motor bez medjuploce a ni ladino zvono menjaca ne moze na 132kin menjac. veruj mi znam o cemu pricam, evo fotke za ilustraciju
tako da cu biti slobodan da kazem da je verovatno bio u pitanju menjac iz fiata 125 koji sa 132kinim nema nikakve veze osim sto oba imaju 5 brzina. menjac iz 125ice se moze ubaciti u ladu bez secenja tunela i zvono sa ladinog menjaca pasuje bez prepravki na fiatov menjac
e, da, u nekom medjuvremenu sam pazario i 124bc kupe...
moj rus je imao secen tunel, da bi ubudzili menjac, i koliko se secam bio je duzi od Ladinog standradnog. Ja sam kupio takav auto.
Jedino sto su zeznuli, bila je naknadna izrada nekog adaptera koji je nosio druk lager, da nadomesti razliku do korpe i lamele.
Imao sam i "parking senzor" (kuku), domace izrade
video sam ga, stvarno je identican, cak je i okrecen mat crno kao i moj. lik trazi 2.000e za njega a teska je krsina, zreo za kompletnu restauraciju. mislim, i moj je raspad sistema ali je bio 10 puta jeftiniji
Manje više motor, motor će se naći - kakav je s limom? Mislim, ne može se očekivati Bog zna šta, ali valjda nije baš raspad?
Za.ebato, posebno što već imaš jedan projekat u radu... Ne pametujem, samo kažem da je po mom mišljenju jedini pravi pristup ovo što rade Aki i onaj što skuplja E dva'es kečeve - pa što približnije originalnom stanju moguće.
Neko sam vreme maštao o nekom Fiatu, možda 128-ici kupe (najrealnije), ali ovo je...
uf, bice zeznuto. spolja i ne deluje strasno ali odozdo ima trulezi i zakrpa kojekakvih, enterijer je katastrofican, a tesko je reci u ovoj fazi sta je lim a sta git na autu. ne pocinjem popravke dok 131 ne bude gotov, znaci 124 je dugorocni projekt. polako cu prikupljati delove dok ne dodje na red. mehanika zaista nije neki problem jer uglavnom sve pasuje sa drugih modela fiata kojih kod nas ima 125, 131, 132, lade...
Comment