Konačno i moja Alfa 33

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • OMP
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2004
    • 458
    • Krusevac

ja sam na mojo 33ci imao ovaj tzv mahagoni look u enterijeru bas kao na ovoj slici gore i to mi se nikad nije svidjalo ali jbg tako dosla iz Svice, iako je to bilo vrlo profi i kvalitetno odradjeno hteo sam da skidam ali nije bilo izvodljivo em sto jak lepak em sto bih posle mucio muku da ga skinem sa plastike i vervoatno bi bilo ostecenja tako da sam je vozio i prodao tako
    alu ili jos bolje carbon look su po meni najjaci samo sto je karbon folija(kvalitetna) jako skupa a alu je tesko naci dobru koju mozes i da savijas i oblikujes po krivinama obicno sve ove koje sam ja koristio i koje mogu da se nadju su za ravne povrsine, uglavnom se koriste za enterijere ali ne automobila vec nekog prostora, mada na 33ci i nema nekih savijanja uglavnom su ravne povrsine, ja trenutno ima neku bas alu samolepljivu, debljine oko 1mm, a izgleda kao bruseni aluminijum, dosta dobro izgleda ali ni ona nije jeftina jbg, sad trazim karbon za neke detalje unutra i verovatno "b" stub
    Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• Stefan Zailac
      CBC Član
      • 06.02.2008
      • 73
      • Pančevo

Ideja je da radim sve od pravog Aluminijumskog (dural) lima.
      Pošto sam prepravljao deo konzole gde se ugrađuje radio to ću prvo da uradim pa ćemo da vidimo.
      Potpis nije po pravilima foruma.

Comment

Working...
      X