kupuj one bbs 17, legle bi ko budali samar!
BMW E30 325i by Tokyo...
Collapse
X
-
@Sparco
Moguce??
@Lucca
Malo su fensy...
@Manfred
Nije kao nov ali je vrlo dobar!!!( 80% enterijera je jos napolju i necu ga skoro vracati...
)
Nisam ni rekao da mi je auto zavrsen sto se tice sredjivanja eksterijera...
btw..
Juce sam imao peh sa vodom koja greje usisnu granu, to jest kuciste klapne gasa..., malo je procurio pa sam to sve poskidao da ocistim i da predihtujem to malo kuciste odakle curka t.j pishki vodica...
Morao sam dobro da odmastim klapnu gasa, od ibera se zamastila, mislim da za ovih 200.000 i kusur nikad nije skidano a kamo li cisceno???
Comment
-
-
cekaj bre, taj auto je presao 200 i kusur hiljada???
ako jeste onda svaka cast onome ko ga je odrzavao.
U odnosu na ostale kockice po gradu, tvoj jeste kao nov
Jako malo ih ima zategnutih, ili ih voze matorci koji ne mare za auto, ili klinci koji stavljaju plastike i "M paket"
Comment
-
-
Re: BMW E30 325i by Tokyo...
Verujem da je tako...
Pretpostavljam da ne zelis da se bavis skidanjem kilometraze sa sata, ali lagano bi mogao da vratis 100 000 i da ti bilo ko poveruje da je stvarno toliko presao, posto izgleda bolje od mnogih mladjih
Jos jednom svaka chast na pronalazenju i nadam se da ces ti to srediti kako treba
Comment
-
-
Originally posted by sn00pyMa stajler vidite da mora 17" da stavi... fenseruuuuu
edit: sad videh da su 15ice rm..svakako i jedne i druge su dojaja ali ja bih pre jotaze...
Meni je trenutno frka ali cu definitivno uzeti prstenove - nabacio sam RS-ice u 5x98 - josh uvek ne verujem da to postoji! I njega palim za RM ali dzaba, dosta para izadje to na kraju...
Comment
-
-
Mislim da bi mu dobro palo jedno farbanje u drugačijoj nijansijer sa ovom bojom a još i u ovakvom stanju deluje baš penzionerski
.
Ali šta je tu je važno da imaš savršeno očuvan primerak što je retkost u ovoj zemlji.
P.S Potpisujem za BBS{mada može i neka alpinka
}.
1-7-5-11-3-9-6-12-2-8-4-10
Comment
-
Comment