Da je moja u gepeku bi imao rezervne kucne papuce i rukavice ,
pa ko hoce da se provoza , izvolte obujte i stavite rukavice i bez pipanja
samo gledanje i osluskivanje
Abi, pa provozacemo se, samo da ti posle ne bude "tesko" da se vratish u tvoju 1.7
Originally posted by Tihomirce
Da je moja u gepeku bi imao rezervne kucne papuce i rukavice ,
pa ko hoce da se provoza , izvolte obujte i stavite rukavice i bez pipanja
samo gledanje i osluskivanje
Bilo bi mi tesko da se vratim u 1.7 kad bih je ja vozio,a ovako ces me ti vozit,tako da cu lakse podnijet-nadam se Salu na stranu,sto se tice 1.7-svako kog provozam u Alfu ne moze da vjeruje da tako dobro vuce tu skoljku,sa tim motorom .Nego da te pitam kad ce bit ta voznja,zvacemo i Marijana?
Fin skup 155-ica,i fin skup momaka-mogu ti rec Dogovoreno je sto se tice toga.Mogli bi i Marijanovu 155 predstavit ovdje.Ne bi nikog ostavila ravnodusnim,slikacemo je i okacit slike,sta mislis? (naravno ako je to u skladu sa pravilima foruma)
OMPva bas dobro izgleda (neko bi pomislio da pricamo o ribi).Ima 17" felne MOMO nesto kao na F 430,taj fazon,teget plava boja-skoro crna,sa obje strane joj pise CUORE SPORTIVO duz auta pisanim Alfinim slovima.Nazad ima isti spojler kao ovaj kod BRZOG P.Enterijer je u kombinaciji crne i plave boje.Ocuvana je maksimalno.Okacicemo slike u ovaj neki dan ako Bog da. BRZI P: PROMIJENI TAJ NIK NE MOGU TE ZVAT "PAS" NIKAKO.
Uf! Nije mi dobro ,kako je dobra..
Dobro joj stoje te felne!
Ali koza je.... :kadr
Mozda je i vredelo zanemariti deltu pored GTV V6TB i Wide 155 2.0 16v...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment