Pa videcemo...danas bi trebalo da nadjem gume,a sutra da montiram..Odusevilo me je to sto je felna nova Da nije tako verovatno je ne bih uzeo,ali ovo nisam mogao da propustim
Radi se...sada neke sitnice,kao na primer ova..ovaj deo veznog lima je bio u boji auta,plav,pa kada dodje maska onda se iza maske vidi plava boja i nije bilo lepo,pa se to ofarbalo u crno
Stigle dve nove gume tigar hitris 195 50 15 ,a u ponedeljak ce jos dve
A evo kako felna izgleda na autu...u ponedeljak ce biti montirane i prednje pa ce se lepse videti...ne znam,meni se svidja kako mu stoje ove felne,da cujem i vasa misljenja
sta im fali?
ti sebi slazes limuzinu, a nekome uvek nesto nece odgovarati, tako da ti samo daj, nadam se da cemo to uskoro i videti uzivo, a i ja imam uskoro ponovu, pogledaj kod mene
Pa videcemo kada montiram i prednje kako ce izgledati....
@ 4motion
Pa to si u pravu,pri kraju sam/gotov JA,a auto nije
Plan je da montiram i napred nove gume i ove felnice i onda kada skupim pare da ga spustim,mozda malo zatamnim prozore i odradim malo izduv...a promena motora za sada nije u planu
A sto se unutrasnjosti tice moracu da vidim sta cu sa tablom,moram promeniti cajgere,moraju biti lepo osvetljeni i eventualno centralna brava i alarm,ali o tom potom...
Mislim da mu ne bi stajala zatamnjena stakla.Sta znam,nekako si ga vratio na fabricki izgled.
Moje misljenje je da mu nista ne diras,sredio si ga super,povratio si ga u zivot.Samo felne te namontiraj i to je to,nikakvo spustanje i izduv,nije to trkac.
Za prozore sam se i ja premisljao da li da zatamnjujem,ali mislim da bi mogao malo da se spusti,nista preterano,ali cisto da malo legne dole,a kada sam rekao izduv mislio sam da promenim zadnji lonac i da turim neki lep diskretan nastavak da viri,a ne zbog zvuka..kao sto si rekao nije trkac,niti ga radim da bi to postao...cilj mi je u pocetku bio da bude bas fabrika,ali posto sam vec sa bojom sa tog puta skrenuo,jer ona nije fabricka,onda rekoh i da felne promenim,nadam se da nisam pogresio
Montiran enterijer,ostale su neke sitnice Slikano je po mraku,a telefon nema neki dobar blic,pa ce biti i boljih slika
Montirani nasloni za glavu na zadnje sediste...smanjili su vidljivost pozadi,ali moze i tako da se vozi,ali ako bas smetaju mogu se lako izvaditi i staviti u gepek
Comment