Opel Kadett D GTE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

Re: Opel Kadett D GTE

zatamljivanje stakala obavezno, spustanje obavezno (ovo nije trkac) to je sigurno, ali ce lepo da izgleda. osim toga (mirisne jelkice, ukrasne zivotinje, disko kugla i kocice o retrovizor, zastita od sunca al ona srebrna da ne gori volan, papuce da se sazujes kada ulazis u auto....)
    Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• Nuccio
      CBC Veteran
      • 08.12.2007
      • 152
      • Beograd

Imam Delboya i Rodnija koji glume jelkicu.Onu zastitu od sunca u srebrnoj boji imam takodje i imam papuce,ne znam samo gde da nabavim disko kuglu i kockice
      0-100 km/h
      I love that sound

Comment

• TRISHA
        CBC Senator XXL
        • 19.06.2007
        • 443
        • Zemun

pa na buvljaku
        Narode Srbije probudi se! Isteklo je radno vreme.

Comment

• Nuccio
          CBC Veteran
          • 08.12.2007
          • 152
          • Beograd

Evo konacnih fotki..Nije sasvim gotov,ima jos sitnica koje je potrebno odraditi,ali to je to
          Evo malo pre i malo posle

Pre

Posle

Pre

Posle

Pre

Posle

Pre

Posle

Pre

Posle

Pre

Posle

Pre

Posle

0-100 km/h
          I love that sound

Comment

• Milorad90
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2007
            • 975
            • Beograd

Odusevljen sam stvarno,pratio sam projekat od pocetka i stvarno si ga sredio za sve pare.
            Ako nije tajna i ako imas uvid,koliko te je izaslo otprilike?

Comment

• Mare_Bg
              CBC Senator
              • 14.12.2007
              • 202
              • Beograd

Super je ispao!
              Sviđa mi se što si zadržao fabrički izgled.

Comment

• zux
                CBC Senator XXL
                • 10.05.2005
                • 773
                • Beograd-Filmski grad

odraditi za tako kratko vreme ovo sto si ti uradio sa autom je stvarno pravi poduhvat
                slike sve govore
                bukvalno svaki detalj se fenomenalno uklopio i sve je ispalo savrseno
                sad se prepusti uzivanju u svom novom ljubimcu
                svaka cast

Comment

• Nuccio
                  CBC Veteran
                  • 08.12.2007
                  • 152
                  • Beograd

@ Milorad90

Hvala Milorade...Pa ne znam tacno,ali otprilike sveukupno sa cenom auta u startu,prenosom vlasnistva i sa celokupnim sredjivanjem oko 2400 npr,mozda manje,mozda vise,s tim sto imam jos ulaganja oko nekih sitnica,a onda moram videti da odradim zadnji lonac sa nekim lepim nastavkom,na leto moram ispod da ga zastitim celog,tako da ce se jos ulagati,ali nije mi zao ni dinara

@ Mare_Bg

Hvala...Izgled je manje vise fabricki,boja nije fabricka i felne nisu fabricke,ali uglavnom nisam mnogo odstupio od glavne zamisli,a to je da auto izgleda lepo i da bude koliko toliko kulturica

@ Zux

Hvala ... Vec sam se prepustio uzivanju Pa tacno 2 meseca i 5 dana je trajalo ono generalno sredjivanje,ali nije jos gotovo i nikada nece biti,ipak je to auto star 25 godina Nije to sve savrseno odradjeno...jbg,koliko para toliko muzike,npr farbar je napravio nekoliko propusta, moraju se odraditi jos neki delovi enterijera, znas kako je kada sve skines sa auta,pa kada pocnes da vracas nazad,a onda neka zabica pukne,pa nesto trese,udara,nece lepo da "legne" e to ne volim,a takvih situacija je bilo,doduse ne mnogo,ali sve se to da srediti. Generalno sam zadovoljan,necu da trazim dlaku u jajetu,od babe devojka tesko moze biti,osim ako nemas mnogo mnogo vise para da ulozis
                  0-100 km/h
                  I love that sound

Comment

• Mare_Bg
                    CBC Senator
                    • 14.12.2007
                    • 202
                    • Beograd

Originally posted by Nuccio
                    @ Mare_Bg

Hvala...Izgled je manje vise fabricki,boja nije fabricka i felne nisu fabricke,ali uglavnom nisam mnogo odstupio od glavne zamisli,a to je da auto izgleda lepo i da bude koliko toliko kulturica
                    Nisam se lepo izrazio.
                    Hteo sam da napišem da mi se sviđa što si zadržao fabričke linije i što nisi dodao neke suvišne detalje.
                    Svaka čast!

Comment

• Junkie
                      CBC Član
                      • 05.12.2008
                      • 21
                      • BGD

svaka cast na svom trudu, radu i ukusu! stvarno lepo sredjen autic! ja bih samo pokusao da mu uradim nesto da mu da smeka...recimo da ga spustis malo i eventualno neke lepse felnice. ako te zanima, ja imam neke nize i tvrdje opruge od moje korse pa ako pasuju i ako te interesuje ti se javi
                      Make dust or eat dust!

Comment

• Nuccio
                        CBC Veteran
                        • 08.12.2007
                        • 152
                        • Beograd

Hvala Junkie

Sto se felnica tice nije mi u planu da ih menjam,jer sam ih kupio skoro...Mogao sam da uzmem neke lepse,ali nekako mi ne idu neke "savremenije" felne na auto star 25 godina...ove felne su iz njegovog vremena i mislim da su iz tog vremena (bez obzira sto su od golfa) zaista jedne od lepsih i moje je misljenje da mu sasvim pristojno stoje
                        E sada ono sto je u planovima to je spustanje,ali nista preterano i zatamnjivanje prozora i dobar zadnji lonac sa lepim nastavkom,a i taj nastavak cu probati da odradim da bude ok,diskretan,da ne odudara od ostatka
                        Ja ne znam da li korsine opruge pasu na kocku,pa ako neko zna neka kaze
                        A ti mi javi na pp neke pojedinosti o oprugama
                        0-100 km/h
                        I love that sound

Comment

• vuk 025
                          CBC Početnik
                          • 13.03.2009
                          • 1
                          • crvenka

NUCCIO jel mi možeš reći gde i po kojoj ceni mogu da nabavim sedišta ( i prednja i zadnja) ko tvoja,jako mi se sviđaju ali bih ja gledao da uzmem u crveno-crnoj kombinaciji,pšto mi je crvena karoserija a enterijer crn....

Comment

• Vraks GTE
                            CBC Početnik
                            • 16.12.2008
                            • 8
                            • Beograd

Evo i mene opet.Nuccio,svaka cast,pregledao sam ceo topic i odusevio si meSredio si ga extra,cista desetka.BRAVO.I ja imam isti takav samo crvene boje,ali jos nista nisam sredjivao.pozzzz

Comment

• Nuccio
                              CBC Veteran
                              • 08.12.2007
                              • 152
                              • Beograd

@ vuk025

Vuce,sedista neces naci u toj kombinaciji,jer se nisu pravila takva.Ti mozes kupiti fabricka,pa da mi se javis i da te odvedem ili ti dam broj telefona od coveka koji je meni radio ceo enterijer,pa da ti to presvuku. A sto se cene tice zaista nemam idejukoliko bi kostalo,verovatno kao i sve ostalo zavisi od stanja sedista. Ako ih negde vidim javicu ti

@ Vraks GTE

Hvala Nije te dugo bilo.Citao sam ja tvoje postove i video sam ti kadetta,dobar je materijal za rad,pa hajde onda,steta da takav auto propada,yasuci rukave,a ako ti je potrebna neka informacija ili pomoc ti se javi
                              0-100 km/h
                              I love that sound

Comment

• Nuccio
                                CBC Veteran
                                • 08.12.2007
                                • 152
                                • Beograd

I danas se radilo do kasno u noc...Evo npr,u onu kutiju ispred menjaca je dodato malo materijala,istog onog kojim je presvucena polica gde su zvucnici,da se telefon ili neke druge stvari ne bi grebale,a i lepse je ovako

Pre

Posle

Ona guma oko rucice menjaca je bila pocepana skroz,pa sam trazio na otpadima i nisam uspeo da pronadjem neku u dobrom stanju pa sam odustao od toga,a nisam hteo da kupujem na buvljaku neke kozice,gume i tome slicno,pa sam kod istog coveka koji je radio enterijer trazio da mi odradi i to,pa je to sasvim ok ispalo,lepse izgleda uzivo...

Pre

Posle

Nabavio sam upustvo za rukovanje

0-100 km/h
                                I love that sound

Comment

Working...
                                X