Opel Kadett D GTE
Collapse
X
-
-
Re: Opel Kadett D GTE
nov spolja, nov iznutra, motor takodje kao da je juce izasao iz fabrike
svaka ti cast
samo jedan savet kad je motor u pitanju, uzmi neki sprej za podmazivanje na bazi silikona (silikon lube ili nesto slicno) i njime naprskaj sve plasticne i gumene delove u motornom prostoru, em ce zasijati kao kad su bili novi, em ce ti kasnije u mnogome oplaksati odrzavanje (tj. ciscenje)
ove varijante pre-posle su pravi prikaz svega sto si uradio na autu
kadet D o kojeg bi pozeleo svaki ljubitelj tog modela
jos jednom skidam kapu za sve sto si uradio na ovom autu
Comment
-
-
@ zux
Hvala puno...mnogo mi znace te reci koje cujem od tebe, jer se zna sta si ti tek uradio sa vectrom i sta radis svakdonevno
@ vlada08
Hvala Vlado...Nije to sve bas onako kako sam ja hteo,ima tu nekih propusta i imam ja jos ideja,ali para vise ne i ovo sto sam uradio je odradjeno maksimalno shodno novcanim sredstvima...tako da uvek moze bolje,ali i vise kosta
Comment
-
-
@ vlada08
Pa ima malo sto se farbanja tice...vide se neki propusti na jakom suncu,ali koliko para toliko muzike,mozda i vise muzike
Imam jos neke sitnice da odradim,ali iskren da budem mrzi me sada,jer sam zavrsio veci deo posla i sada bih se samo voz'o
@ Jealousy
Clanovi i ljubitelji opelovih vozila se okupljaju svake nedelje u 17h na platou ispred Nebojsine kule.Pa ako hoces ti bani,dobrodosao si
A ovo gde su tri kockice na fotki je skup kod arene nedeljom uvece tj na parkingu ispred arene (do autoputa)
Javi se na PP pa cemo se dogovoriti
Comment
-
-
Comment
-
-
Hvala druze...Bice jos radova i promena,samo polako...da bude parica
Comment
-
-
Danas se radilo ceo dan,ali nadam se da ima rezultataEvi prvo par slicica...vidi se ta nedodjija kroz koju sam prosao,stene,priroda,ovo ono
A posle i slike danasnjih malih radova,eto cisto da se radi nesto
A evo sada malo pre...
I posle,nakon farbanja i zastite
I kvake sam uradio u boju auta,pa cu videti,mozda opet prefarbam u crno...
POZDRAV
Comment
-
-
Gde si Bre Nuccio ,nema te 100 godina!!!
Svaka cast,samo nek se radi!
Comment
-
-
Jel mi verujes da radim svaku nedelju i zbog toga na skupu nisam bio ne pamtim...Inace sam ziv,vozam se,vec sam obrnuo 10 000km sa kadjom...Gde si ti? Kakav si? Jesi radio nesto na kolima?
Pozz
Comment
-
Comment