Daj taj rub na poliranje, s' tamno sivim srcem... ih.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Pa sto ne uze onda nekog obicnog Kadeta dizla, on nema cime da kaci, greota ovo dizati i skidati mu spojlere... no dobro, tvoj auto, neka ti je sa srecom slaganje
Juce sam se jos malo pozabavio auticem i uzeo onaj bumper sprej pa prefarbao ove bocne lajsne i prednji nastavak branika, a i zakrpio sam onaj otvor na nastavku gde se kaci sajla za slepanje, da ne strci onako prazno
Felne su prefarbane u mat crnu sa metalik sivim rubom i ovakve ce i da ostanu, samo se razmisljam da li da pravim poklopce posto mi dva fale ili da ostavim ovako,
Posto nije bilo sanse da prosirim rubove koliko treba da ih gume ne bi cesale, morao sam da trazim druge felne i evo uzeh 16-ice 6J (prosle su bile 7J) sa ET44 tako da sam resio problem napokon
Gume su 205/45/16, a danas sam stigao da kupim i montiram dve i probam kako stoje i da li cesu rubove. Ovde na slikama su jos uvek opruge od standardnog sa gumenim distancerima pa je auto jos uvek visok. Kasnije sam skinuo distancere i auto je malo nizi, a sledece subote cu da zamenim i opruge za fabricke da ga napokon stavim na normalnu visinu, a najbitnije je da ne cese i nece ni tada cesati rubove
Stvarno su fenomenomenomenalne! Znate li koje bi 13 mogao da stavim na svog kadetta, tj. da mi date odgovarajuće dimenzije kako bi se odmah uklopile bez ikakvih dorada i prepravki na rubovima. Zapravo ne stidim se da kažem da neznam ništa o tome i bile bi mi jako važne sve informacije i uputstva na šta da obratim pažnju pri kupovini. HVALA!
Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo
Nije problem u velicini felne vec u ET-u (koliko ce felna biti odvojena od glavcine) i u jotazi (sirini felne kada je gledas odozgo). Koju bi ti sirinu gume hteo da stavis na Kadett-a?
U principu ne verujem da sa felnama 13" i sirinom gume koja ti verovatno nece prelaziti 175, mozes uopste napraviti takvu kombinaciju da ti cese rub
Nije problem u velicini felne vec u ET-u (koliko ce felna biti odvojena od glavcine) i u jotazi (sirini felne kada je gledas odozgo). Koju bi ti sirinu gume hteo da stavis na Kadett-a?
U principu ne verujem da sa felnama 13" i sirinom gume koja ti verovatno nece prelaziti 175, mozes uopste napraviti takvu kombinaciju da ti cese rub
Comment