Vama ruzan ili ne, meni se svidja i zato sam ga i stavio, da kenj_m pare kupio bih neki HKS, Apexi ili slichan :-)
Slazem se da ne stoji lepo zbog visine od poda do branika i da se vidi previshe ali ne secka mi se nishta i ne stavljaju mi se dodaci, spojleri za branik (za sada)
Prigushivach je prohromski dodatak koji smanji otvor na oko 4cm a ulazi oko 20cm unutar lonca...i solidno utisha zvuk, narochito unutar auta...
uzivaj, izduv je olican, na kraju krajeva svako ima svoj ukus, nekome se svidja a nekome ne, meni se svidja, jedino bi voleo da cujem kako radi bez db kilera
- Shtelujuci amorti (samo da nekom uvalim ove trenutne )
- Zatamnjivanje stakala (ako u novom zakonu nema nekih protivljenja)
- Zadnji spojler (to je obezbedjeno)
- Tochkovi 18" (chak pozeljno drugachiji model od trenutnih)
E sad...treba mi pomoc, sugestija, kritika...gde da ga ofarbam i ugradim kvalitetno a opet za ok cifru? Ne bih sam da radim ako bash ne moram...trebalo bi da se izbushe 2 rupe na 3. vratima i plus lepljenje...
meni je jedan skoro radio razne plastikice na kolima i zadovoljan sam... cene su mu ok nije najjeftiniji a nije ni najskuplji
reci ako ti treba broj pa pozovi pitaj nista te ne kosta kod hipodroma je
Bio sam u jednom servisu kod Hipodroma, ne znam ime, mozda je to bash taj...traze mi 40eur za farbanje i 20eur ako ugradjuju...nalaze se nedaleko od onih "lezecih policajaca" i konjskih shtala...
I usput, ako moze pomoc...u potrazi sam za shtelujucim amortizerima pa ako neko ima informaciju ili shemu a da nije Sandokan...pliiiizim vas recite
Narucheni su coilover-i. Nadam se da ce do kraja meseca da stignu.
Nekim chudom spojler josh nije stavljen, majstori zauzeti, ofarbali ga pre 5 dana ali nikako da stignem na red za ugradnju, obecavaju do kraja nedelje.
Comment