Izleteo u polje ali me dochekao kamen - medjash, da njega nije bilo nishta ne bih polomio...karter i vezni lim vec promenjeni, branik malo modifikujem pa ako mi se svidi stavicu ga da se malo zezam preko zime.
Za nekoliko dana cu da sve sredim, nadam se i vozim do vikenda
Zelene Kosei su za sada ostale, 18" su vec kaparisane ali nemam trenutno josh 2 gume odgovarajucih dimenzija pa dok i to ne sredim stajace ovako meshano. Ako prodam i Kosei (poshto su josh uvek u oglasu) stavicu zimski set i krecem u potragu za nekim meni interesantnijim tochkovima do proleca...
A i ako je neko dovoljno blesav da krade samo 2 felne neka izvoli, naci cu ga...
Juche su mi ukrali neki stari gumeni chekic, kupljen u "Sve za 69", pritom polomljen je, koji sam zaglavio kod zadnje gume da mi ne bezi auto kada dizem prednji kraj...
Nemam rechi kakvih idijota ima, nema veze shta je, samo da se ukrade dobro
Nije sve stiglo, nisam odmah video shta mi treba pa sam zakasnio sa naruchivanjem...usput chekam josh neke sitnice iz Amerike pa chim sve to stigne u narednih 7-10 dana trebalo bi da ga tada i sklopim...
Necu nishta da pishem dok sve ne stigne i ugradim na auto
Shta cesh, navikli ljudi da kachim na forume slike i gluposti maltene svaki dan i sada malo se ucutah i eto...
E, pa, auto vozim vec nekoliko dana...pa da pochMem
U medjuvremenu stigao i novi set kvachila Exedy:
Promenjeno ulje motora i filter:
Poliuretanski nosachi (prednji i zadnji) ali je ugradjen trenutno samo prednji, zadnji treba malo da se preradi:
Novi termostat TRD - 76 umesto 82 stepena:
Nov antifriz 2L:
K&N panelni filter (kao zimska varijanta) :
Prochitao svoju shufru boje i kao otishao da ofarbam branik novi...kad, ono, medjutim, postoji 17 nijansi Toyotine 1D2 Thunder Cloud Grey Metallic ???
Branik sam uspeo sam da popravim...i poshto sam dobio drugi...ovaj moj sam malo modifikovao...chisto zezanja radi...da se slaze uz Kawasaki Kosei...spojler sam isto napravio...za drugi branik cu nabaviti fabrichki (moja jedna polovina je ostala chitava)
Plastike koje idu ispod motora i kache se za branik...otkachile su se i skroz sam ih izgazio i iscepao...naravno i to sam lichno popravio...kao i podkrila koja su se malo ofucala od ranijeg kachenja guma o njih
Sve "plastike" na okupu :
Prodao sam MS Design 18" komplet s gumama
Ostavio sam za sada letnji set tochkova Kosei 17":
Pozajmio sam druge felne 16" da isprobam kako bi stajale sa zimskim gumama...mislim da cu ipak ostati na mojim fabrichkim (kojih imam 5kom i izgledaju mi nekako...vece )
Juche "dizanje" pred zimu...nazad dignut 4cm, napred 3cm:
Comment