Pazi, skinuli ga kod Seiza radapcigerom, pa sam ga vratio onako lagano, i sutradan kada sam skidao sam ispred zgrade, morao sam da i ja udaram malo sa svih strana rukama i kolenima...ne verujem da bih ga tek tako skinuo sam
Letnja visina, ove sezone napred -3cm, nazad -4cm:
Reshio i malo da sredjujem enterijer, prvo sam skinuo one kamuflazne nalepnice, pa da se sve ochisti, zategne, zalepi, prelepi materijal na stranicama, promenim zadnje zvuchnike...ali polako, jedno po jedno...
Na poslednjem redovnom servisu sipano po prvi put japansko ulje...
Zamenjen akumulator...
Ono kada natovarish 23 kvadrata keramike u gepek (nisam vozio tako, posle 1h je sve bilo vec u stanu...)
Fabrichki zadnji zvuchnici zamenjeni 2-komponentnim JBL, rupa za visokotonac je postojala od ranije sa sve ovom mrezicom, pa sam iskoristio isto mesto za ugradnju malog JBLa...originalne zvuchnike 16,5cm sam unishtio zarad izrade ovih adaptera
Poshto sam nabavio "short shifter" koji je za Celica-u T23 jer je dosta jeftiniji, ali 90%odgovara za Corollla-u, potrebne su odredjene modifikacije. Nisam imao strpljenja da odradim krivinu kako bi stajala priblizno fabrichkoj ruchici pa sam za sada ugradio ovakvu kakva je...
Istrulile mi vezice na braniku pa pochele da pucaju kao staklo, a nalepnica izbledela i jedva se vidi :lol:
Konachno stavih zimski set na auto, i ove zime mi se "ne dize" Ostajem na ovoj visini. Kupih i tipske gumene patosnice Petex tako da sam spreman za sneg
Prodje mi ova zima ok bez dizanja auta, kao da sam znao da ce biti ovakva prolecna
A pre nekih 6-7 meseci ja neshto rekoh:
Originally posted by dzvini
Poshto sam nabavio "short shifter" koji je za Celica-u T23 jer je dosta jeftiniji, ali 90%odgovara za Corollla-u, potrebne su odredjene modifikacije. Nisam imao strpljenja da odradim krivinu kako bi stajala priblizno fabrichkoj ruchici pa sam za sada ugradio ovakvu kakva je...a evo i "projekta" za modifikaciju
...i od tada nisam mnogo uradio po tom pitanju...do danas!
Mita Shuto mi je odradio shta je trebalo. Prvo je odradio krivinu da isprobam moze li takva da se koristi u kolima bez problema...nije radjeno po mom "projektu" ali je princip isti a i lakshi
i poshto mi je i dalje bila predaleka ruchica za shaltanje a i spadao mi je lakat sa armrest-a, nastavljeno je s modifikovanjem, i to produzavanjem gornjeg dela za oko 5cm (i dalje je kraci gornji deo za oko 4cm od fabrike, dok je donji deo duzi za oko 1-1,2cm i dosta teze se shalta sada)
Nisam josh nishta pisao o muzici koju sam nastavio da chachkam posle kupovine zadnjih JBL zvuchnika i to je trajalo par meseci chachkanja po malo
- izvadio sam fabrichki cd player, - ugradio dvd player Kenwood DDX 5026, - dugo modifikovao blendu za double din player jer nije odgovarala ni 50% po obliku i kachenju, - malo prevezivao fabrichke kablove Kenwood playera jer nije imao kablic za paljenje zadnje kamerice, pa sam kablic "mute" prebacio da bude "rear", - izveo kabal + za pojachalo do gepeka, - izveo 2 para chinch kablova od playera do gepeka za woofer i zadnji par zvuchnika pa da mogu po potrebi da povezujem i sve njih ili samo woofer, - ugradio tipsku kamericu za rikverc (umesto jednog svetla za tablicu na trecim vratima se postavlja) poshto player ima tu opciju, - signal za paljenje pojachala sam uzeo sa chinch kabla koji ide od playera gde je povezan sa kablicem "remote" na playeru, - za paljenje kamerice sam izveo kablic od svetla za rikverc pa tako player prepozna kada ubacim u R i automatski prebaci na ekranu pogled unazad, - stavio osigurache na kabal za pojachalo i kabal za kamericu...
Nazad su nove gume, uspeo sam da nabavim isti model kao i napred, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 215/35/18 s' tim shto su prednje dot1609 kupljene pre godinu dana a ove sada dot4413 kupljene pre nekoliko dana
I malo se poigrao sa limenkama Heineken-a
Josh jednom fotke enterijera da se vidi kako je legao DVD Kenwood i shortshifter. Prednji branik su mi komshije na 2 mesta izgrebale, nalepnica izbledela, vezice se vec raspadaju, nadam se da uskoro stavljam drugi branik sa fabrichkim spojlerom
Troshi ali toliko u granicama normale da se ne brine niko ko vozi vvtLi, samo vvti 1,4 i 1,6 imaju problem fabrichki...vvtli motor je japanski i nema problema kao evropski motori, hvala Bogu
Recimo da potroshi 0,5-1L na jedan servisni period i to pochne da troshi tek posle 3.000km recimo, verovatno kada se ulje malo "razbije" pri voznji na 8200 obrtaja
Uh, odavno nisam azurirao temu ovde Da pochnem od Juna ove godine
Vec dugo su mi problem zadnje kochnice, nikako da stignem njih da zamenim, uvek ima neshto preche...e pa konachno sam zbog njih ishao u servis...
A ja se pitam vec 2-3god zashto mi auto malo slabije kochi Stavljeni novi zadnji diskovi i plochice Textar
Sada osetno bolje kochi, vec na blagom pritiskanju papuchice, a i ruchna mi je do sada radila...pa jedva da je i radila, a uz to mi je i non stop kachila neka pakna unutar diska pa je smarao taj zvuk...uglavnom, mojim mukama sa zadnjim kochnicama je kraj...
Sledeci zadatak, zamena prednjih nekim vecim ukoliko bude potrebe
I foliju sam reshio da skinem jer se vec pocepala na par mesta a i dosadila je...
Isto tako dosadila mi je i Monster nalepnica pa sam stavio onaj drugi branik sa fabrichkim spojlerom :great: Spojler je kupljen sa isechenim prorezima, verovatno je neko hteo da stavi katadioptere ili neshto slichno, pa sam umesto zatvaranja plastikom i gitovanja samo odradio crnom mrezicom koju sam nashao na radnom stolu
U gepeku je od skoro i poslednji deo muzichkog sistema koji sam hteo, aktivni woofer Kenwood ksc-wa100 koji me je iznenadio prijatno, mislio sam da nece moci da proizvodi toliko jak i dubok bas, koji mi i ne treba non stop ali je dobro imati ga kao opciju
Comment