Dzvini - Corolla TS
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Konachno imam felne za zimski set!!! Pazario sam OZ Ultraleggera 7x17" et30
Zahvaljujuci Seizu i njegovoj potrazi za felnama na netu, naishao je na njih u idealnom trenutku i nagovestio mi gde i kako da dodjem do njih
S obzirom da su u neochekivano dobrom stanju na prvi pogled, ne verujem da cu im menjati boju, makar ne dok ih ne probam na kolima.
[/URL]
Comment
-
-
Planovi vezani za kochnice nisu zaboravljeni, samo malo sporije se sprovode, ali nadam se do proleca da cu neshto ishemijati
Kljeshta najverovatnije stavljam ova chetvoroklipna od Alfe 166 V6, a diskovi u principu mogu razni, prechnik moze biti 305-330 ugrubo ali debljina diska treba da bude max 28mm kao i dubina odgovarajuca kako ne bih morao da izbacujem felnu napolje pomocu distancera...bice nekih proba uskoro na licu mesta, za sada sam samo stavio sve na papir pa cemo videti, ima vremanaOvaj disk na slici je 330mmx32mm od Mercedes CLS-a, samo zarad isprobavanja velichine, ne mogu da stavim kljeshta na njega uopshte jer je za malo deblji disk od potrebnog
Nekoliko sam izabrao po velichini i dostupnosti i doshao do jednog od mogucih izbora za diskove: Renault Clio/Megane RS koji nosi 312,5mm x 28mm i ima vecu dubinu diska nego Corolla TS za oko 10mm, to bi trebalo da je dovoljno kako ne bi kachile felne o kljeshta, videcemo i to...
A evo i probe vizuelne sa diskom od Mercedes CLS-a...bilo bi ok shto se tiche clearance-a, ima oko 25mm od kljeshta do krakova felne...
Comment
-
-
Jao, felne su bruka!www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Comment
-
-
7x17 sa 205/45 i 7x18 sa 215/35:
dzvini, on 04 Dec 2009 - 00:30, said:
Bio sam dovoljno glup da pomislim da mi nece trebati ovi amortizeri, sholje i ostali delovi pa sam to bacio/prodao/poklonio, kako shta...
Nedavno, posle skoro 5 godina dobio sam ideju i zelju da ipak kompletiram set za zimu pa sam nabavio druge amortizere, sholje, odbojne gume, plastichne zashtite, fabrichke duze stabilizatore i Eibach Pro Kit opruge, pa danas konachno auto ponovo postao roda koja se ljulja malo vishe nego inacheBC Racing skinuti i chekaju prolece
Usput je zamenjeno i jedno podkrilo i manzetna poluosovine, a sledece na redu su redovni servis i prednje kochnice nadam se
Comment
-
-
Comment
-
-
Pa ono shto fabrika nije imala hrabrosti da uradiStavili kochnice sa bicikla...fabrichki disk je 275mm i kljeshta sa 1 klipom
Comment
-
-
Evo dodjoh do kompa pa da ubacim normalnije fotke
Dakle restauracija kljeshta, peskiranje, otvaranje, chishcenje, farbanje, napravljeni adapteri za kachenje na auto, sve sem creva kochionih je spremno, to ce se tek na licu mesta raditi...
Amortizeri shtelujuci svi ok, ali opruge su bile u problemu, propale skroz, prvo mislio da ih peskiram i farbam, ali onda primetio da su nekako 2 naprsle, pukle, onda reshio problem mnogo jeftinijim od BC Racing-a, pa sam uzeo 3 razlichita para i uzecu josh jedan ili 2 pa da iskombinujem kako mi odgovara
Majstori i gazda Vulco-a bili raspolozeni, pa kada sam krenuo da im objashnjavam shta treba da radim na amortima, ponudili mi prostor i alat pa sam se sam igrao nekih 3 sata
Zadovoljan kako trenutno izgleda i "chuchi"
Umesto chishcenja "pechurke" promenio je novom
A i konachno kupio panelne adaptere za zadnje zvuchnike pa ih lepo namestio
Najskorija ideja i projekat sa kojim pochinjem su farovi, ubacicu verovatno po 2 projektora, videcu shta moze da stane i kako bi mi se dopalo, i skoro sam siguran da ce biti crni skroz unutra bez sjajnih delova
Takodje trebalo bi da stavim i FK masku
ali necu pre nego sredim farove i branik tj. spojler, stize mi uskoro prednji "lip" TTE koji treba da ofarbam u moju boju, kao i zadnji spojler koji treba da se ofarba ponovo jer je malo ispucala boja. Prednji spojler nisam ni hteo preterano ali sam naishao na originalni TTE, nema nikakvu buducnost s obzirom da cu puno kachiti i da ce prvom prilikom biti sljushtena boja u najboljem sluchaju ili ce puci skroz, nek mu je Bog u pomoc
Dosta za sada
Comment
-
Comment