TTE 3D nalepnice 10x30mm gotove, zalepicu ih na prednji i zadnji spojler na prolece...
Pripremljen letnji set, namontirane gume i balansirane, napravljeni novi chepovi...verovatno u martu montiram na auto, chim spustim prednjicu ponovo i saznam da nece biti snega vishe
Pre neki dan stavljene za probu ove Kosei K1-TS 17" sa letnjim gumama 205/45/17 koje najverovatnije idu na neki drugi auto. Meni bi svakako sluzile kao zimske pa videcemo
Parkiram se često blizu kontejnera na žalost a biber koji sam stavio je odavno izvetreo i zaboravio sam da stavim ponovo pred zimu :/ pa su se pacovi služili uz toplotu ispod haube...Da je samo hrana, nego je bilo 20-30 brabonjaka kao i drugih izlučevina...
Vec par godina mi stoji poklopac motora na terasi jer su pukla 2 od 4 nosacha fabrichka, pa sam se zainatio da ga vratim, narochito posle pacovskog "shvedskog stola"
Poshto je plastika pukla na 2 mesta toliko da nisam uspeo da je zavarim, morao sam da smislim neshto drugo i palo mi je na pamet da napravim brezone i tako lakshe stavljam i skidam poklopac kada zatreba
U odnosu na prve slike josh malo sam spustio ovu suvozachku stranu (oko 5mm) jer je ovako izgledala visha od fabrike ili ove druge polovine...i trebalo bi da zafarbam podloshke barem u crno, ako ne nadjem crne brezone i matice...Stavio sam ukrasne matice ili kako se vec zovu, bezveze su shljashtece, ali ok je dok ne nadjem sve crno
Pronašao sam i kupio Kosei Sniper felne 7x17" et35...pre 3 i po godine sam već bio u posedu istih...tada su mi iz podruma ukradene...nisam uspeo da saznam istoriju od prodavca...uglavnom ponovo su moje
Vraceni prednji shtelujuci amorti sa drugim tvrdjim oprugama. Vidi se i kolika je razlika u hodu amortizera. Probane su i Kosei Sniper konachno...prvi put sam ih stavio na auto tek sada :/
Evo i u kompletu Kosei Sniper 7x17 et35, 205/40/17 i nazad distanceri od 15mm. A izgledaju bash vece i inache a narochito sa ovom gumom
Skinut Monster branik i posle nekoliko godina i sama nalepnica
Zalepljen stiker TTE na prednji spojler i stavljen na auto sa drugim branikom:
Poshto lik koji mi je radio farove nije proshli put sredio led trake reshio sam da iskljuchim poziciju koja nije radila kako treba (vidi se da ne rade sve diodice) tako da sada kao pozicija rade led sijalice na nekadashnjem mestu dugog svetla a led trake se pale kao migavac u narandzastoj boji (to radi kako treba, za sada )
Mozda probam mada nije mi moranje, vizir bih stavio i neki manji natpis ili znak, mozda narandzast na crnoj mat podlozi, videcu, lako je igrati se sa folijama
ma jok, sta ce ti vizir. ako ni zbog cega drugo a ono zato sto ce brisac da ga shebe. bolje stavi foliju sa unutrasnje strane ako oces zastitu od sunca. a ovo sa retrovozojama, probaj, samo nadji foliju u istoj boji ili bar metalik narandzastu.
Comment