Vec duze vremena boravi kod nas pa smo resili da i njega pretvorimo u nesto (ne) normalno 
U pitanju je dakle Ford Ka 1.3 '97god. prilicno loseg stanja pa je shodno tome i placen toliko. Slozicu se sa mnogima da je auto odvratan ali ja planiram da ga dovedem u stanje kojem ce mamiti poglede prvenstveno vlasnika-mene i devojke,a onda i svih ostalih ako je to uopste i bitno
ali hocu da kazem da planiram da ga uljudim
Mislio sam nesto da ga zakrpim pa prodam ali onda dodjem na racunicu da ja zapravo nemam racunicu da ga prodam
takvog kakav jeste jer sam onda puko pare bzv. i eto resih da je pametnije spakovati ga kako valja pa kud puklo da puklo! Prvo ce mo uraditi one lakse stvari u smislu limarije,isecicu ga na pola i baciti postojece njegovo **** posto to nema smisla krpiti i vec je porucen jedan svajcarac koji ce biti kasapljen kako bi ovaj srbin oziveo iz mrtvih. Motor i nije bas nesto sjajan pa ce naj verovatnije biti zamenjen za neki opelov atmo
,a posto ce to najverovatnije biti motor iz mog auta ,kod mene u GSi-a ce doci turbo ,ne bas nesto mnogo zeljan ali ajde...imacu vise potencijala za gradske zezancije
Sve u svemu formiran je neki fond para koji ce,ja se nadam, biti apsolutno dovoljan da se sve ovo slozi kako valja.Kontam da ce mo imati oooopasne zayebancije upakovati motor posto smo mu vec "uzeli meru" i maltene ce mo morati da pravimo novu sasiju sto se prednjeg dela tice jer onakav raspored njegovih greda i veznih limova nam nikako ne odgovara.
To ce dosta vremena da oduzme,pa ce takodje naj verovatnije dosta vremena proci i na ukrajanju haube koja ce neizbezno dobiti najmanje jedan dobar bubreg po sredini kako bih mogao lexmaul spakovati ,a pri tome i da zatvorim haubu
U principu ako neko moze nekako pomoci u smislu trazenja kocnica(ja bih naj radje od fieste) ta bi mi pomoc dobro dosla i vec potencijalno vidim problem sa polu osovinama pa me zanima da li mozda negde postoji neko ko moze da skrati polu osovinu ili cak sta vise da radi nutove u smislu da usitni korak nuta ili nekako da ga poveca!? Mozda i zvuci glupavo ali ja za to nesto moram smisliti.
Demontiracemo i celu kontrolnu tablu kako bi napravili kavez odnsono sastavili prednje i zadnje trapove da ne bi posle imao dva auta i to oba po pola
Imam plan koji mislim da je ostvarljiv samo treba enormno mnogo znojenja i akanja ali Boze moj,neke stvari nemaju cenu za sve ostalo tu je master card
Ajde ovako da pocnemo sa slikama :

Da prebacim sa telefona nove slike pa se opet javljam

U pitanju je dakle Ford Ka 1.3 '97god. prilicno loseg stanja pa je shodno tome i placen toliko. Slozicu se sa mnogima da je auto odvratan ali ja planiram da ga dovedem u stanje kojem ce mamiti poglede prvenstveno vlasnika-mene i devojke,a onda i svih ostalih ako je to uopste i bitno

Sve u svemu formiran je neki fond para koji ce,ja se nadam, biti apsolutno dovoljan da se sve ovo slozi kako valja.Kontam da ce mo imati oooopasne zayebancije upakovati motor posto smo mu vec "uzeli meru" i maltene ce mo morati da pravimo novu sasiju sto se prednjeg dela tice jer onakav raspored njegovih greda i veznih limova nam nikako ne odgovara.
To ce dosta vremena da oduzme,pa ce takodje naj verovatnije dosta vremena proci i na ukrajanju haube koja ce neizbezno dobiti najmanje jedan dobar bubreg po sredini kako bih mogao lexmaul spakovati ,a pri tome i da zatvorim haubu

Demontiracemo i celu kontrolnu tablu kako bi napravili kavez odnsono sastavili prednje i zadnje trapove da ne bi posle imao dva auta i to oba po pola

Imam plan koji mislim da je ostvarljiv samo treba enormno mnogo znojenja i akanja ali Boze moj,neke stvari nemaju cenu za sve ostalo tu je master card

Ajde ovako da pocnemo sa slikama :

Da prebacim sa telefona nove slike pa se opet javljam

Comment