Taman sam pomislio da si se malo smirio sa tuniranjem kad ono mosa!
Svaka cast! Kazi mi jesi li snagu merio na dino masini ili je ovo teretska ocekivana snaga? Pitam zbog dino masine, jer sam se raspitivao da izmerim snagu na mom audiju ali u Srbiji nema dino za cetri vuce.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Hoces svih 400 konja da ti slikam ili samo anfas jednog ili dva? Pa ista je kao pre
Nisam merio, nemam gde, a za Hrvatsku samo zbog toga me mrzi da idem. Ovaj turbo sa 3" izduvom kao jedinom modifikacijom (pumpa goriva i injektori se podrazumevaju) tera na nekih 400KS/520NM @ 1.45bar, ja teram nekih 1.5-1.55bar, tako da smo otprilike tu negde.
Razlika? Sad se na gas **** otkacinje po krivinama u 3. brzini, ranije je to bila misaona imenica. Nije samo poenta sto je jaci, ranije si se vozio do 5500rpm i pffft gotovo, on posle vrti nesto ali u prazno, ne ide posebno. Sad vuce konstantno do 7500.
The difference between men and boys is the price of their toys
daj auto da skoknem na nordslife i u povratku cu svratiti u zg na dino. ne treba da mi zahvaljujes, rado cu ti to uciniti
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment