Pereca :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uzelac
    CBC Senator XXL
    • 03.12.2006
    • 1717
    • munZe

Re: Pereca

Originally posted by sule
    Receno je da je auto oduvek Bg table, pa me zanima kako je ostvarena garancija u Srbiji za modifikovan auto?
    Koliko si svestan da je u u Srbiji tesko ostvariti garanciju na Subaru i kad je auto stock... srecom pa je to retko potrebno
    work in progress

Comment

• sule
      CBC Početnik
      • 08.10.2009
      • 9
      • Novi Sad

Pozz,

Zvanicnih tjunera Subarua ima vise nego nekoliko...COBB, Scooby, Strikeengine, Powerstation, Prodrive....

Sto se tice garancije, procitajte sta pise na njihovom sajtu http://www.prodrive.com/products_level2 ... d=108&p=12

...UK, Benelux, Polska i South Africa, sve ostalo uz saglasnost uvoznika i uz ugradnju u ovlascenom servisu.

Znaci... pitanje ostaje.

Kod Nicosa se lako gubi garancija...

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

@vracarac
        Nemam sta da dodam

@sule:
        Zasto bi mene interesovalo sad da li se tad gubila garancija na auto ili ne ugradnjom PPP? Auto odavno nije u garanciji, tako da mi cinjenica sto je tad mozda izgubio garanciju ugradnjom tog paketa - krajnje nebitna.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• sule
          CBC Početnik
          • 08.10.2009
          • 9
          • Novi Sad

Sve je to OK,

Zavisi gde je auto kupljen i sta je radjeno.

Na pr. kad garancija 3 god, odnosno 100.00 km istekne, ostaju jos garancije: 5 godina na AWD pogon i 10 godina na AKZ.
          Do 10 godina starosti vozila, ipak ostane neka garancija.
          Po uslovima iz garancije modifikacijom i prijavom za takmicenja (racing) bilo koje vrste gubi se kompletna garancija.

Ipak sam ja mator covek, pa onda ovo smatrajte kao savet, a ne kao prepucavanje.
          Poznat mi je primer sa Nicosom da je covek izgubio garanciju ugradnjom SuperSprint izduvnog sistema i quick shift-a u ovlascenom Subaru servisu.

Comment

• 206
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Pereca dobila po nosu

Sinoc sa drugarima u gradu, idemo Juznim Bulevarom prema M. Gorkog. Dolazimo do semafora na raskrsnici sa jednom od poprecnih ulica, koji je (kao i pola semafora ovih dana po gradu) van funkcije, odnosno blinka zuto. Usporavamo malo iako Bulevar ima pravo prvenstva cisto da ne naleti neka ****** koja to ne zna - i naravno naleti bas jedna takva. Covek opusteno dolece s desne strane, iz poprecne ulice, ne smanjujuci brzinu i pravo pred nas. Kad je ukapirao da idemo u njega, covek legne na kocnicu...Koce, motaj desno, i zakacimo mu branik, preletim preko ostrvceta preko 2 gomile snega, srecom omasimo banderu i stanemo 10 metara dalje. Bedak.

Ovaj degen izasao iz kola, odemo do njega - sta bi, gde ces? Pa, kaze, ja prosao kroz zuto... Pa znam, idiote, kad semafor ne radi on obicno blinka zuto. Pa da, kaze, meni je i bilo zuto...Alo, NE RADI semafor, kakvo bre zuto!? Pa znam ja sta i kako izgleda kad ne radi semafor, isto kao i sad... Pa to ti i pricam, samo sto ti to ne razumes. Lik je ladno mislio da blinka zuto pre nego sto se upali crveno, i dodao gas da "proleti". Pa mozemo da se dogovorimo nesto, kao, sta je problem, sta dramite, par stotina evra i to je to? Ma sta da se dogovaram debilu, mars u kola i cekaj policiju. Ja treba da se raspravljam i da ti objasnjavam da ovo malo stete sto odmah vidim kosta najmanje 1500, a boga pitaj da li je i sta crklo ispod kola, sto ne vidim...

Naravno, cekanje, zapisnik, izjave, bla truc...Na kraju odslepamo auto do drugara da ceka lepse vreme da vidimo sta cemo. U principu nista preterano strasno - olupano lepo krilo i far, oba podkrila, gomile nekih zabica i plastiketina, branik nije pukao ali je ostecen blago na par mesta, hauba (srecom jer je aluminijumska i ne popravlja se) ni taknuta; obe desne gume otisle (Pilot Sport Alpin, NOVE...), zakacena zadnja desna vrata nesto malo. Jedino me brine sta se desilo ispod - na prvi pogled nista, zbog suspleha, ali boga pitaj da nije nabio karter na pumpu, sjebao letvu ili neki hladnjak...videcemo.

Sad idem da trazim usluznu procenu, popravljam, pa kad bude gotov zapisnik idem da trazim naknadu stete. I da ih oderem, naravno

Comment

• maliomladinac
              CBC Senator XXL
              • 21.11.2008
              • 995
              • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Joj bedak!
              Sta da ti kazem, puno srece u proceni stete, da dobijes puno para, da steta bude minimalna i samo hrabro

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
              061/665-94-23

Comment

• Puzo81
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2009
                • 687
                • Novi Sad/Prijepolje

Stvarno tuga zesca.Udario u ikonu do auta

Drzim palceve da oderes osiguranje i to dobro,dodaj jos nesto odozdo ako treba da se menja

Comment

• cameleon
                  CBC Senator XXL
                  • 30.01.2008
                  • 315
                  • Obrenovac

Uh...., steta....! Ni kriv ni duzan, dobi po nosu...! Nisu ljudi danas pri cistoj svesti, nesto se cudno desava..., mada hebi ga, uvek se sve skocka onako kako ne treba kad treba da bude ono sto ne treba.

Ako si u mogucnosti odvali dobro te lopove..., pa nek procenjuju do prekosutra wrx sti kad saberu cifru !

Comment

• skyline
                    CBC Senator XXL
                    • 31.07.2007
                    • 3149
                    • Cacak

aaaa, koji bedak
                    i pogotovu sto se zbog mombrila tako glupo desilo

tako i mene kad je zavario lik sa yugom
                    sasekao krivinu, i do'vatili se na beloj liniji
                    ja izlazim iz auta i vidim da je pukla hauba, krilo, podkrilo, branik, far, maglenka, migavac, pozicija, intercooler, vezi lim, povuklo drugo krilo, otisao tocak unazad.....

i pita me lik, nakon sto se osvestio nako gadjanja u soferku jer je bio nevezan, "sta cemo da radimo"
                    a ja ga pogledam, masnog u nekom radnom kombinezonu, stoji ispred poluraspalog Yuga 45 i kontam, sta bre ima da se dogovaram kad treba da prodas matore i levi bubreg za popravku nissana
                    lepo pozovem muriju, osiguranje proceni totalku, isplati mi svotu, koja je duplo pokrila lupanje i ja dobar

pazi se samo sa proceniteljima i banditima iz osiguravajuceg drustvada ti nesto ne zakinu
                    a mozes da se iscimas sa odstetnim centrom
                    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• *IvanT*
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2005
                      • 3234
                      • Srbija, Beograd, Kara

Jako mi je zao auta , ali mi je tako drago zbog osiguranja....neznaju sa kim imaju posla.
                      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• deki-ascona
                        Bio nam je drug! RIP
                        • 10.04.2007
                        • 2118
                        • NI , Trosharina

hm, da....ako ga naljute, urusice ceo sistem osiguranja i reosiguranja u jugoistocnoj evropi. Sigurno ga LLOYD ima na crnoj listi

Meni je zanimljivo
                        Lik je ladno mislio da blinka zuto pre nego sto se upali crveno
                        , to nema kod nas u Nisu, kod nas trepce zeleno pre crvenog
                        Originally posted by Valent Vudriga
                        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

to nema nigde, ne samo u Nis be bato
                          svuda je trepcuce zeleno

a za osiguranje, GO FOR IT
                          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• 206
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

Pa naravno da je svugde trepcuce zeleno, samo sto onaj debil izgleda kad udje u auto ukljuci autopilota i ne razmislja o onome sto radi dok vozi.

U svakom slucaju dobicu ja od osiguranja u najmanju ruku i vise nego dovoljno da pokrijem stetu, ne sumnjam pun u to

Comment

• vracarac
                              CBC Senator XXL
                              • 04.11.2007
                              • 364
                              • Beograd
                              • Opel Astra G

Auu, bash mi je zao. Nadam se da nece biti problema oko osiguranja i da ce u najkracem roku biti osposobljena za voznju..
                              Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• Andrej55
                                CBC Veteran
                                • 28.07.2008
                                • 104
                                • Beograd

trepce zuto,pa da uhvati talas... kakva legenda

Comment

Working...
                                X