Pereca :)
Collapse
X
-
Re: Pereca
Lepo , najzad 4wdJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
-
a daaaa, lagano... videli smo juce tj da pitamo jovana
negoooo, el trosi ona malo ulje ili to tako treba. juce kad si je stisno kanda je malo zapuckala na izduv. doduse, kapiram da je ovo gorivo smrt za nju tako da bi mogo da dovuces koje burence 98ice iz bosne da malo prcisti "pluca"deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Pa matori ono je lagano, ne preko 4000
Pucka na izduv od goooomile goriva koju pokusava da proturi kroz motor, a ne uspeva, pa nesto zapucketa i pozadi
Kakvo bre ulje, 'si normalan, auto je perfektan - a kad ti kazem da je perfektan onda veruj da nema ni tackicu.
Comment
-
-
Pa i nema, niti ogrebotinu, ni riseve od pranja, nista...kako je onako ocuvao auto, ja ne znam.
@X9
Matori, kad kazem trosi to znaci da UBIJA. 25+ na autoputu, oko 20 po gradu...
Poduhvat? AAAaaa ne, imam SAVRSEN auto da ga vozim u standardnoj varijanti i NISTA ne pipam. Zasto i njega da pokvarim?
305 KS sasvim dovoljno da te ama bas niko ne uhvati ako hoces da mu pobegnes i znas koristis ono sto auto moze.
Comment
-
Comment