Juce porucen komplet prednjih lezajeva (4 komada) i stitnika/gumica za stare 1LE diskove koji ce se pretvoriti u glavcine posle masinske obrade i na njih ce se montirati novi 12" diskovi koji uskoro stizu.
kako izdrzavas shipping? mene ubijaju u pojam sa 50+ dolara za sve sto ne moze kao pismo da se salje.
ako nesto nadjes i pitas za shiping, trazi dalje , to je do prodavaca koliko ce ti naplatiti ako odes na http://www.usps.com mozes sam videti koliko ce posiljka da kosta tako da imas nekog osnova recimo ta pumpa je kostala ne vise od 15 $ da se posalje za srbiju , tako da moras traziti ko ce ti ponuditi najnizu cenu .
sto se tice auta , takve ovde slabo ljudi vise i voze , jer trose a neidu ima ih po otpadima koliko hoces. motor nije los ali gorivo ima da trosi kao da ti je rezervoar supalj
Pa sad da je 0-100km/h za 6s "ne ide", ne bih se bas slozio, a drugo, ovo je tipicna Low Torque masina i zato nema mnogo KS jer se ne vrti preko 5000rpm, a za svakodnevnu voznju ne znam gde bih preko toga i mogao da ga zavrtim. U svakom slucaju, auto ide odlicno i kad god stisnes gas, osetis 450Nm kako lepe za sediste. Koga interesuje drag masina, to je vec druga stvar, ali se i L98 motor veoma lako i relativno jeftino da prepraviti da ide na 300 i kusur KS, mada mi to, barem za sada, nije zanimljivo
Comment