Pontiac Firebird GTA 5.7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shone190
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2004
    • 1877
    • Beograd
    • Dodge Charger 8.1l

Re: Pontiac Firebird GTA 5.7

@ Cherokee_NS

U principu ima sistem dosipanja ulja i probne voznje dok se ceo menjac ne "ispuni" uljem, a onda mozes da savijas asfalt ako hoces Takodje, ima malo zezanja oko podesavanja TV kabla i niposto ne treba divljati sa autom dok ga ne podesis, jer u protivnom mozes da unistis menjac Znaci sve u svemu kad to podesis, divljaj

@ maliomladinac

Ha, to mi je devojka, a pitala me nesto u vezi isparkiravanja od proslog puta, pa sam joj objasnjavao posto je stajala na istom mestu, zato te nisam ni video
    Ma bre, trebao si slobodno da me cimnes, uvek je trenutak kada su auti u pitanju

Comment

• shone190
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2004
      • 1877
      • Beograd
      • Dodge Charger 8.1l

Jutros pre posla "okinuo" par slicica, morao sam da vidim kako izgleda day light preko dana

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

Originally posted by shone190
        Jutros pre posla "okinuo" par slicica, morao sam da vidim kako izgleda GAY light preko dana
        Isrpavljeno

Comment

• shone190
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2004
          • 1877
          • Beograd
          • Dodge Charger 8.1l

Hahah, ispravi i svoju rec "isrpavljeno" )))

Comment

• Uzelac
            CBC Senator XXL
            • 03.12.2006
            • 1717
            • munZe

Originally posted by shone190
            Jutros pre posla "okinuo" par slicica, morao sam da vidim kako izgleda day light preko dana
            Osecam da ce ti panduri napisati kaznu prvom prilikom.
            work in progress

Comment

• shone190
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2004
              • 1877
              • Beograd
              • Dodge Charger 8.1l

Ne znam sto bi kada svaki novi Audi ima ovakva dnevna svetla, a sumnjam da im svaki dan pisu kazne Da ne pricamo o tome da se bolje vide od upaljenih farova.

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Ali svaki novi Audi to ima fabricki
                Pise na par mesta da su dnevna svetla zakonom dozvoljena samo na vozilima koja fabricki dolaze sa njima, a nalaze na ne znam kojoj visini.... Pogledaj u zakonu, a pisao je i Hans po forumu par puta

Comment

• shone190
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2004
                  • 1877
                  • Beograd
                  • Dodge Charger 8.1l

Proverio sam ranije, ne brini i sve je po propisu sto se toga tice

Члан 55.
                  Дневно светло на моторним возилима, када је уграђено, мора имати светлећу површину од најмање 40 cm2 и емитовати најмање 400 cd светлости за нова возила, односно 200 cd за возила у употреби, у правцу референтне осе. Светлост двневног светла мора бити беле боје. Дневно светло може бити уграђено у друге фарове. Дневно светло се на возилу уграђује према правилима која важе за главне фарове возила.

Pravila za glavne farove:
                  Светлост главних фарова мора бити беле боје.
                  Унутрашње ивице светлећих површина фарова обореног светла морају бити једна од друге удаљене најмање 0,6 m, а спољне ивице - највише 0,4 m од бочно најистуреније тачке возила.
                  Удаљеност горње ивице светлеће површине фарова обореног светла не сме бити већа од 1,2 m, а удаљеност доње ивице светлеће површине не сме бити мања од 0,5 m од
                  26
                  површине пута, осим на возилима категорије N3 код којих је максимална дозвољена висина горње ивице светлеће површине фарова обореног светла 1,5 m.

Comment

• StudentBGD
                    CBC Senator XXL
                    • 18.12.2007
                    • 1027
                    • Beograd

Svidja mi se kako izgleda dok je far spusten ali kada se podigne izgleda kao da ima trepavice, stvarno uzasno. (Bez uvrede)
                    Mislim da bi bolje izgledalo da ih namestis da se gase kada podignes svetla.
                    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

taman htedoh i ja to reci. a po noci verujem da je jos gore

kad je zatvoren far, extra izgleda
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• shone190
                        CBC Senator XXL
                        • 10.12.2004
                        • 1877
                        • Beograd
                        • Dodge Charger 8.1l

Naravno da imam prekidac da ih ugasim kada su farovi upaljeni, nego sam tako slikao jutros Uvece ce biti ugasena dnevna svetla.

Comment

• shone190
                          CBC Senator XXL
                          • 10.12.2004
                          • 1877
                          • Beograd
                          • Dodge Charger 8.1l

Danas napokon montirao auspuh da ne uznemiravam komsiluk vise, mada se i nije nesto mnogo utisao

Ovako je izgledao stari "auspuh"

Na kraj cevi ce ici DTM prohromski oblik nastavaka fi 89mm, ali to tek treba da porucim da se napravi, bitno je da sam napokon stavio lonac.

Comment

• shone190
                            CBC Senator XXL
                            • 10.12.2004
                            • 1877
                            • Beograd
                            • Dodge Charger 8.1l

Napravljeni distanceri i brezoni kako bih mogao da stavim zadnje felne sa sirim rubom napred, a prednje nazad i da montiram komplet prednje kocnice od Camaro/Firebird-a (1998-2002). Vec su porucene kocione celjusti i cekam da stignu

Comment

• shone190
                              CBC Senator XXL
                              • 10.12.2004
                              • 1877
                              • Beograd
                              • Dodge Charger 8.1l

Danas zamenjena lambda sonda, ubaceni prednji distanceri sa brezonima, zamenjeni tockovi prednji/zadnji, samenjeni stabilizatori na prednjem i zadnjem trapu i skracene prednje opruge za pola kruga, ali se ispostavilo da je skoro neprimetno, tako sa ce sledeci put ici jos ceo krug

Sve, sve, ali gore kocnice od ovih na Firebird-u nisam video u zivotu. Blago je reci katastrofa, a gledam na forumu koji je samo za trecu generaciju Firebird/Camaro-a: http://www.thirdgen.org/techboard/ i svi su sokirani kako su lose uradili kocioni sistem, tacnije, kako su mali kocioni diskovi, samo 10,5" prednji, a zadnji su istog precnika kao prednji!?!? Primera radi, nema sanse da zablokiras gume kada stisnes kocnicu svom snagom, eventualno ako je sljunkovito tlo, na betonu koliko god stiskao, dzaba. Sreca pa postoji nacin da se stave kocnice sa dva kociona klipa po celjustima od Firebird/Camaro modela 1998-2002, a diskovi su 12" i uz malo prepravki lako se montiraju. Vec sam, kao sto sam rekao, porucio celjusti (crvene na slikama, a ove sive su fabricke smejurije sa jednim klipom)

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

Pa ja na autu imam 10.6" i jedno tonu manje od tebe

Comment

Working...
                                X