Ma necu Pontiac-om na more, jos nisam sredio menjac, a i trebalo bi mi jedno 300e za gorivo
Soferka je toliko zakosena da se ne bi ni videlo da je zalepljen, al' nema veze, nije lose ni ovako posto je providan znak sa samo crnim tekstom pa se kao uklapa
pa oj ce ti onda znak ako nes da napustas zemlju... ne kapiram a i onako je to samo proforme ja ga stavim pozadi gde god i cim se vratim u zemlju skinem ga
Ne napustam je sada, ali u skorije vreme hocu sigurno kao i ubuduce, a jednom mi se desilo da sam zaboravio da stavim i platio sam kaznu tako da od tada ne petljam sa lepi/odlepi
Kad mi omoguce da kupim tablicu koja ce da stane u onaj otvor, stavicu je Koliko vidim svaki USA auto u gradu koji ima ovakvo malo mesto ima iskrivljenu tablicu, tako da ne znam sto bi bas mene cimali. Uostalom, to je za prvo vreme, napravicu tablicu kao sto se vidi na starim slikama, samolepljivi papir i zalepljeni brojevi i slova preko, izgleda kao prava i staje u predvidjeno mesto. Cuo sam da neko na Bubanj potoku pravi onakve USA tablice, pa mozda i to zavrsim, videcemo.
Skini ono SRB molim te! Kupi lepo na magnet i drzi je u pretincu.
Da budem iskren, nikada je nisam imao ni na jednom autu i nigde mi nisu pravili problem. Valjda sam imao srece.
@hagor - Kako prolazis naplatne rampe? Jel oni skeniraju prednju ili zadnju tablicu?
heh, neka dodje u novi sad bez prednje tablice. dajem mu 10 min fore od table novi sad do prve kazne.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Jezik pregrizo. Nemam na sta da montiram prednju tablicu, osim da izbusim i nju i branik, a busenje tablice nije dozvoljeno (niti bih to radio), jer je drzavni dokument.
Nosac za istu trenutno nema nigde na stanju (EU+UK, USA i CA).
Vocko, ne lupaj, ne vozis space shuttle...Kupis obican okvir za tablicu, prosviras i usrafis na branik sa 4 hol srafa i kraj...Lepo kulturno...
A ovo za NS mogu da potvrdim, platio sam 5 soma kaznu jer sam imao odstampanu zadnju tablicu(maznuli mi original....)
Inace, ja bi ovo terao kad je vec registrovano, guraj tu sekvenc i onda burnout na 2000rpm
Comment