Imam knjigu CAMARO PERFORMANCE MODIFICATIONS FOR 1982-1992 (a sve je isto i za Trans Am-a jer sve im je isto: motori, mjenjači, cijela mehanika...)
Između ostalog piše da na auspuhu kad ga odradiš kako treba (zamjeniš izduvnu granu, izvadiš katalizator,...) dobiješ 25-30 konja (u knjizi je sve detaljno objašnjeno i posebno piše na čemu koliko dobiješ).
Vidim da si bas zaludjen amerima kao i ja, samo sto do skoro nisam imao mogucnosti da se ozbiljnije upustim u to.
Kad kazes 5.7l "odlicno ide, a ne trosi puno", na koliku potrosnju mislis?
Pretpostavljam da se lako mogu "navuci" KS na ovolikoj motorcini, a ovako prigusenoj zbog njihovih zakona. Koliko sam se informisao, bregasta i usis su tako krljavi da nije bilo potrebe da se pravi rpm limit u ECU-u jer motor ni ne moze da se zavrti brze od 5000-6000rpm i da hoces, zato je fabricki ECU limit na 10000rpm
Iz iskustva znam da ovaki i slični motori ne troše puno kad se lijepo voze, to je oko 10 litara na otvorenom, a meni prosjek izađe oko 15 (pola grad pola otvoreno i svakakva vožnja).
Kod tebe ne bi trebao trošiti poreko 10 na otvorenom, a evo i fabrička dekleracija:
Tu piše:
City mpg: 17 = 14,5 lit. na 100 km
Highway: 25 = 9,5 lit. na 100 km
Kod ovih karburatora što su prigušeni najviše daje usis, izduv i bregasta (postojeća bregasta ne otvara skroz ventile).
Ne znam kakav je kod tebe usis, ali mislim da bi ti bregasta dala dosta (a da je zamjeniš ne trebaš otvarati motor niti ga skidati), samo ne znam bi li onda morao preštelovati kompjuter ili zamjeniti dizne. Da ne bi nagađao najvolje ćeš naći na internetu.
GM je u Corvette 1969 stavljao motor od 7,1 litra i 585 konja kao tada najjačoj verziji.
Odlicno, tih 15l je nista u odnosu na kubikazu, lepa vest
Kod mene je sve fabricko, TPI motor i nemam karburator. U planu mi je prvo da sredim sve oko auta kako bih ga doveo u stanje "k'o nov", a onda cu da se zezam sa pojacavanjem motora i slicno.
U ovoj porudzbini koja treba da bude u januaru cu da porucim set za menjac, hladnjak, kablove, kapu, svecice, kocione plocice, termostat, zadnji lonac, kontakt bravu i jos potrosnih sitnica kako bih auto doveo u sto bolje stanje. Kako stvari sada stoje, verovatno cu auto registrovati za godinu i nesto dana i verovatno ce u njega ici sekvent plin, pa ce postati svakodnevni auto
Kako ćeš poručivati te djelove, jeli ti brodom dolaze?
Ja bih naručio dva seta felga i guma samo kad bih znao kako da ih dovezem iz USA, kontaktirao sam prodavca i kaže da mi ne može gume poslati preko okeana a felge može.
Ako znaš neko rješenje javi mi.
Pogledaj ovo, cijena je nevjerovatno mala. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/17-x-11- ... 5884aaee66
Do sada sam naručivao preko interneta kreditnom karticom i prevoz je bio avionom, ali to su bile samo sitnice pa je tako moglo.
Kakav set za mjenjač poručiješ, šta ti je mjenjaču?
Uhhh jbt, ovo je bas povoljno Naravno, sve ce se to uzeti u razmatranje samo tek za jedno godinu dana kada zavrsim sredjivanje auta. Hocu da bude kao casa, pa onda tek na budzenje motora
Taj kod tebe
Kod tebe je mjenjač 700-R4 i on to može podržati, samo bi mu trebalo naručiti neki set (neki djelovi se zamjene u njemu).
Ako malo potražiš po internetu naćeš neke setove za taj mjenjač i to razvrstano po snazi koja ti treba ( za 450, 600, 750 konja).
Evo na primjer na ovome linku to ima (ovo je prvi link na koji sam naišao pa vjerovatno ima negdje i jeftinije)
set za 625+HP košta 509 dolara
Da, znam da je 700R4 u pitanju, ali sam mislio na to koji upgrade je potreban Ja i tako treba da repariram menjac i uzecu neki set koji podrzava oko 400-450KS, za vise mi ne treba ni u ludilu posto nemam nameru da divljam sa njim niti da budzim motor na neke ludacke cifre, 400KS plafon plafona, ako i toliko
Možda bi to najlakše dobio da uzmeš ovaj neki set turbina i podesiš pritisak tako da dobiješ snagu koja ti treba.
Gledao sam nekada prije na nakom forumu neki lik u Zagrebu je sređivao motor u Corvette C4 (isti je motor kao i kod tebe) i izvukao je čini mi se oko 400 konja i to bez turbina, ne mogu sada da to nađem.
Comment