jeste da lepi za sediste ali neide koliko lepi , nikada mi se nisu svidjali GM auti tako da jos nisam nijedan imao a i neverejuma da cu ga ikada imati , imao sam 4 mustanga i ista stvar lepi za sedist ali neide , taj isti motor se koristi i u laksim kamionima ...
Danas kupio PK kais kracih dimenzija, kako bih mogao da uklonim komplet AIR/Smog pumpu i ceo sistem koji sluzi kao za smanjenje emisije stetnih gasova, a zauzima pola motornog prostora
Skinuo sam i kompresor klime kako bih pristupio AIR pumpi koja je ispod njega, ali ne stigoh da je skinem, pade mrak rano Nadam se da cu sutra da zavrsim sve i montiram novi kais, ovaj stari je raspad neopevani, cak mu fali jedno rebro
Danas sam skinuo i komplet hladnjak posto prethodni "stap i kanap" vlasnik je naravno i tu imao udela. Ventilatori nisu mogli da se montiraju lepo na fabricki hladnjak koji sam kupio, bili su suvise udaljeni i stajali nakrivo, tako da se auto tesko hladi kada se sporo vozi ili stoji u mestu. Da bih to resio, skinuo sam komplet fabricke nosace i napravio nove. Nije da su estetski neko ludilo, ali zato ventilatori stoje kako treba
Montiran hladnjak i isproban ventilator kako hladi u leru kada se zagreje auto, ohladi ga veoma brzo na radnu temperaturu sto se pre nije desavalo uopste. Pre kada ga upali, stalno vrti i ne gasi jer nije mogao dovoljno da spusti temperaturu, bio je suvise odmaknut od tela hladnjaka. Drugi ventilator sam inace spojio na prekidac, tako da mogu da ga ukljucim i iskljucim kada god hocu, sto ce reci, leti u gradskim guzvama ima da radi stalno, a u ostalim uslovima nema potrebe da se vrtulji
Opet je radio stap i kanap ispravka, nekakav nosac alternatora koji fabricki i ne postoji, je uglavljen verovatno iz razloga sto nisu mogli da nadju fabricki kais nego neki duzi pa su morali da pomeraju alternator u stranu kako bi ga dovoljno zategli Jbt, cega se god uhvatim, neka bajacina. Najlakse resenje mi je bilo da ga skratim i napravim novu rupu, a onda napokon legla i montaza kraceg kaisa bez SMOG pumpe koja je stajala i dalje stoji ispod kompresora klime, posto je prethodni vlasnik sjeb'o jedan od tri srafa na kojem se drzi, pa ce morati brusilica da radi Za sada je samo skinut kotur preko kojeg je isao kais, a uskoro ce da leti i komplet pumpa napolje.
Čitam sve ovo... i mogu samo da ti se divim na strpljenju i živcima.... Koliko vidim prethodni vlasnik kanda ni gorivo nije sipao... ali je zato klao auto non stop... O bem te srbine...
Nekako mi dođe lakše kad otkrijem novi kvar na mojoj Omegi koja je kanda isto tako održavana kao i tvoj Pontiac, mada ipak kanda malo bolje (definitivno sam imao manje problema nego ti).
Prethodni vlasnik je naravno ciganin, a to se da primetiti po Ferrari znaku koji je bio na njemu i svim budzevinama koje sam zatekao i zaticem svakog dana Sve ti je jasno kad vidis da auto nije registrovan skoro 7 godina, a presao je 80000km za 22 godine To je bio auto da se provozas jednom u dva meseca po Knjazevcu u prvoj i eventualno drugoj brzini koje su radile i da bude smeker sa isturenom rukom do ramena kroz prozor. Drago mi je da je dosao u moje ruke, ali nisam bas ocekivao da cu zateci ovoliko "prepravki" na njemu, no, zato sam naucio Boga oca oko njega, tako da je mozda i dobro sto je sve ovako ispalo
Taj auto je pre 10-ak godina vozen po Nisu i vozilo ga je par vidjenijih gradskih likova za koje iz prve ruke znam da ne stede na odrzavanju.
U zuto je farban u ,,NisAuto'' servisu ali ne smem da ti kazem koliko je kostalo farbanje, do duse koliko mogu da vidim i odradjeno je za sve pare cim je farba prezivela Knjazevacke cigane i jos uvek se drzi.
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Comment