Evo i ja pogledah slike tvog juga,nemam reci,svaka ti cast za trud i dobre zivce,a i za ulozene pare! Predpostavljam da ga sredjujes za sebe,jer ako ga prodajes neces izvuci ni pola ulozenih para,niko nece da plati toliki trud.
@boban1982 trudim se da sto bolje ispadne nadam se da ce biti nesto od kanturine normalno je da sredjujem za sebe da je za druge ni desetinu ovoga ne bi uradio a za prodaju ni ne razmisljam, jedino ono ko voli nek izvoli za dobre pare
@M-power he he imas zle misli vala necu non stop strazariti srecom, barem mi je garaza dobro obezbedjena !!
prosto je radela malo srpski kljuc i bruzilica tu i tamo, za povezivanje intalacije vec imam semu, a ventilaciju vec sam napravio za soferku ostalo samo da se sprovede crevo za napred i na dole al kasnije ide leto pa mi zasad ne treba.
da nastavimo dalje, dok se uveliko sprema finis oko auta u medjuvremenu se nesto pazarilo:
- promenjeno je pojacalo tj. ide Alpine MRV-F345 4x150wati RMS za vrata i gepek umesto Alpine MRP-F250!!
- Kupljen je DVD-Divx plejer marke SilverCrest CDV-710 mada koristicu neko vreme ide na prodaju nije to to sto mi treba ipak priznajem Alpina je zakon!!
- Promenjen kondezator otiso SAL doso tzv. Alpine al poznavaoci tj. majstori za dobra ozvucenja znaju koji kondezator se krije iza Alpine nalepnice he he!!
-nabavljene krace prednje opruge FK 47 made in Germany al tesko da cu uklopiti problem je samo precnik 11,5 al pokusacu nekako da uklopim!!
-kupljene dve Alu-distancere 17mm i 8 brezona 80mm sa maticama za pozadi!
Comment