Yellow Yugo 45 zvani Mr. Vlajko :)
Collapse
X
-
Re: Yellow Yugo 45 zvani Mr. Vlajko
Originally posted by skijashČini mi se da ni malo nisi normalanIgra se a to je danas retko
Comment
-
-
Jasno, ja sam samo potvrdio
Comment
-
-
Pa ne bi reko da je ovo igra, pre bi reko da mi ovo vise zanimacija i hobi tj. nesto sto volim da radim, i pokusavam da stvorim nesto sto sam svojim rukama radio da bi imao cime da se dicim, nazalost nisam mamin i tatin sin da bi se razbacao s parama kao sto obicno rade, nego sam sam iz svojih dzepa platio kako znam i umem. Lako je kad imas para pa vec sutra gotov auto al eto ne kajem se za pare koje sam ulozio, al sam barem stedeo i vec skoro godinu dana radim na Yuga pa se nadam da cu uskoro zavrsiti!!
Comment
-
-
Nisi shvatio pa da ti ne trujem temu nadalje. Nema veze koliko imaš para ili nemaš nego koliko u duši ostaneš dete da se igraš u životu i da radiš neke stvari koje ti prave zadovoljstvo. Nedostatak para to čini još većim. To nije dobro i u pravu su ovi dušebrižnici koji kažu da lupaš novac uzalud ali pitanje je šta je pravilno uzalud...
Comment
-
-
Naravno da nije uzalud.Samo napred, iako mi se ne svidja par detalja, pedantnost vadi stvar.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Mislim da je to vise stvar ukusa... Ne svidja mi se Opelova tabla u Jugu. Jugova mi je prosto savrsena za njega, stari tip naravno.Felne nikako cele polirane, ovako su kao hromirane.
...na stranu to sto mislim da ta dimenzija apsolutno nije za juga.
Ali, sve mi to ne smeta, jer nije neka kicerica i nabacivanje, kao sto rekoh pedantnost mi se svidja.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Hvala na kritici, konacno neko ima sta da kaze suprotno, u nekom delu si u pravu, prvobitno mi u planu bilo da nadjem crnu Yugovu staru tablu original fabricki neofarbanu (ne volim ofarbane table) i ocuvanu komplet al neuspela misija nazalost. Sto se tice felni i tu mi je bilo u planu da bude crno srce a poliran rub medjutim nije mi se nesto dalo da ih prefarbam mozda cu kasnije da se predomislim, sirina felni nije za Yuga sto je sigurno mada eto palo mi nesto napamet da uradim nesto nemoguce nadam se da ce da se svidja nakraju kako ispao ceo auto!!
EDIT:
Radi se par sitnih detalja tj. presvucene su nebo, rukohvat, limeni bocni deo sto drzi patos!!
Idemo dalje!!
Comment
-
-
Stvarno svaka cast, sta li bi ti tek napravio sa budzetom od 10000 evra! Cestitke! Jedino sto je motor preslab za ove gume i ne uklapa se u celu koncepciju, kocnice prejake za taj motor! Mogao bi komotno da otvoris vrata i kocis nogom (bez izbacivanja iz brzine). Ajde vise stedi pare za 16V iz Fiata, batali sminku!
Comment
-
Comment