hvala na pohvalama, i hvala za obavestenje.... Trenutno nemam nesto para da ulazem u spoljni tuning , jer spremam nesto specijalno sa muzikom.... upravo sam menjao neke komponente i najzad dosao do toliko hvaljene HIFONICS BANDPASS Z12pro ZEUS kutije, i verujte mi vredi svaku paru........ Al sad moram da nadjem neko kvalitetnije pojacalo jer je bedak da ide SAL na spic klasu.....
A sad najzad i ja
Collapse
X
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
Originally posted by overspeed_1976Lep auto, Bravo/Brava je dizajnom bio deceniju ispred svog vremena tako da je njihov dizajn/izgled i sad itekako aktuelan. Italijanski dizajn
jos uvek san snova
Comment
-
-
Mislim da je malo glupo porediti modele koji s u izasli 86(golfII) i 96(bravo/brava),a dizajn je cudna stvar .... nekome se svidja mercedes 190... nekome se svidja citroen BX(Ja), dakle cudna je to tema....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Brava je porodican auto , ima cetvoro vrata ,veci gepek i vise mesta pozadi ... sve u svemu definitivno uptrebljiviji auto, svi mi volimo kupe-e 2+2 niske i nabudzene, al koliko nas vozi takve automobile i dokle? Ja bih se momentalno menjao za fiat coope al ako nadjem zenu ,pa napravim decu...brava mi deluje kao mnogo zanimljiviji prevoz......Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Video sam jednu plavu OPC, upste se ne bih bunioJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Hvala RS-6..........Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
rekoh da zakacim i ovde muziku... nisam jos slikao sa novim pojacalimA
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Vec sam napisao vishe puta da su Italijani po pitanju dizajna u vrhu, i da je njihov dizajn chesto "ispred vremena"... Dokaz je Bravo/Brava model, chiji je dizajn i danas itekako aktuelan, tako da...
Auto ti je
A ozvuchenje ti je krimi
Pozz
Comment
-
-
-
Hvala overspeed, nebih se ja bunio ni za dizajn tvog bmw-a,rs-6 hvala jos jednomJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
El ima neko KN filter u fabrickom kucistu na istom motoru 1.6 16v i kako to radi?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment