Pa necu da zurim, ispala mi neka kombinacija za 17 (ako to ne upali stavljam ove)
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
ti bre nisi zdrav pa gde ces vece razumeo bi te da vozis stealtha
Znas kako kazu u godzili VELICINA JE BITNA a okacicu i sthelta uskoro
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Ova tema nije vise aktuelna(ali sa hepy endom) , bravo vise nije u mom posedu, ja sam postao ponosni vlasnik HYUNDAI COUPE RD2 2000 FX 2001 i uskoro otvaram novu temu ... ova moze pod kljuc
- Kako to misliš, kočim?
- Kako to misliš, kočim?
Comment