Originally posted by civi
A sad najzad i ja
Collapse
X
-
resajzova cu par slikica pa ce te videti atmosferu...Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by WilliamsMaxxima DC je bila oko 18 somica pre par meseci. U BGu ima u Lav autu na uglu Ibarske Magistrale i Jablanicke ulice. Ne treba zaliti pare za ovakvu stvar.
Inace ovako je bilo na bataji.... pozdrav cika smajseru koji bi uskoro trebalo da skine hrvate sa pandom , pogotovo otkada je nabavio z2
pozdrav i za pantu stigao je na 150db
Komsije najbolji rezultat 151,6 inace nezvanicno oko 153
ovo verovatno znate ko je.... inace imali smo masu od 16 mm2 i akumulator od 12,2v kao i samo jedan hifonics bas u FABRICKOJ band pass kutiji tako i rezultat od 137, tako da ce biti bolje sledeci put sigurno...
I naravno strasni setup pozadi
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Ex da puno pozdrava i za danka, od koga cemo nadam se dobiti 2 xtc250 magnat 10 pa da bijemo +140db u a klasi....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
civi svaka cast!Muzika ti je EXTRA,pogotovo ova dva magnata.Ako jos uvek imas onog Kenwood-a reci mi kojije model.
Comment
-
-
imam w434sivi isti kao i 4034Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Aaaaaaaaaaaa,pa vidim da mi je nesto poznat.Ja imam relativno slican,4031.
Da li si zadovoljan Kenwood-om?
Comment
-
-
Pa za te pare je extra, a meni ko u inat nonstop padaju neke kombinacije za kenwoode, ovo mi je cetvrti, inace vise gotivim taj zvuk od pioneera ali cu morati da predjem na njega zbog Db Draga
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
Comment