Pozdrav lagunasi (na benzin)
Evo da predstavim i ja moju masinu! Ovako Reno Laguna II 1.8 16v 2001 uvezena iz Holandije. Za sad jos bez plina. Dinamik oprema, 4x el. podizaci, 8x airbag, dig. klima, ABS, tempomat, maglenke, volan podesiv po dubini i visini, sediste vozacevo i suvozacevo podesivo po visini, senzori za kisu, parking senzori, senzori za pritisak u gumama, automacsko zatamljivanje retrovizora, tonirana stakla, bord kompjuter, kozni volan, komande na volanu, el. retrovizori, kuka, 17" felne, senzori za automacsko odkljucavanje i zakljucavanje itd ako se setim jos necega napisacu
Inace je kupljena u februaru 2009. placena je 6400, presla je 124000km, A za god. dana koliko je posedujem presla je 8500km zato sto je koriscena kao drugi auto. A inace je uwek garazirana. U njoj je dosad kod mene odradjeno sledece, odrednje mali servis, zamenjen jedan drzac motora, zamenjene svecice, ociscena klapna i kupljen novi akomulator (w horse od 74 Ah) Morao sam jaci zato sto sam stari orginalni od 65Ah 2002 god. Unistio sa ozvucenjem koje sam stavio. Ali o tome cemo drugi put. Ako nekome treba savet oko ugradnje muzike u lagunu neka se javi. Posto sam bas dosta radio sa tim. Rado cu pomoci svakom.

Ovo su neke njene stare slike. Slikacu nove, detaljnije pa cu ubaciti.

Ovo su neke njene stare slike. Slikacu nove, detaljnije pa cu ubaciti.
Comment