Ebote, nov auto!
Nego, da nije "malo puno" popravki bilo za njegovog veka?
Pa hvala na komplimentu, a što se tiče popravki, devet je to godina, u našoj porodici troje ga vozi pa mora i da se kvari, al čim nešto odmah se rešava.
Evo jedna uhvaćena fonom, čisto da se vidi kako čuči.
Sad mi je u planu, ovih dana, da provučem kabl za napajanje kroz ventilaciju, tako da ide od šoferke na navigaciji, da mi ne vise kablovi svuda po kolima.
Pokušaj provlečenja kabla za napajanje GPS-a kroz ventilaciju je propao ne zbog toga što ne može da se provuče već tako provučen kabl pravi problem prilikom okretanja prekidača za usmeravanje ventilacije, jednostavno kabl tamo smeta. Tako smo se odlučili za drugu varijantu pa je buraz sinoć provukao kabl gde se moglo da bi se kabl što uspešnije sakrio, evo i kao to izgleda:
Prvi put zalazim u temu, bolje da nisam sad me sramota kako ja odrzavam (citaj ne odrzavam) moju corsicu i estetski i mehanicki, mada sluzi da kucnem u drvo kuc kuc Da dam tebi i burazu na mesec dana da mi je vratite kao novu
Svaka cast na odrzavanju
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
A stigla je i nova igračkica karcher foam gun. Verovatno ste već svi pregledali temu u westgate ali da i ovde predstavim. Prvo sam se razočarao kad sam isprobao sredstvo iz Metroa koje sam uzeo, da bi danas od druga uzeo jedno markirano bezkontaktno sa voskom. Inače još uvek nemam adekvatno sredstvo za penu zato pena jš nema pravi volumen. I to bi uskoro trebao da nabavim pa ćemo videti.
Comment