Corsa c 1.0 2001 (pola od V6 :-))
Collapse
X
-
Corsa se posle skoro deset godina i dalje kotrlja kod nas. I dalje je u tip/top stanju. Priprema se da dubinsko pranje a pre nego što joj to odradimo moraju se srediti neke sitnice u enterijeru zbog pohabanosti. Prvo su na red došle "suknjice" ručne i menjača. Treba da se uzmu i nove presvlake i onda dubinsko, pa poliranje i može još 10 godina.
Comment
-
-
Ne, ne perem sa parom već sa toplom - mlakom vodom 40-etak stepeni max (koliko je inače i maksimum koji podržava moja ekstrakciona mašina). Verovatno si video mašine za dubinsko pranje sa parom pa zato pitaš. One su brutalne, rade bolje od običnih ekst. mašina i mislim da one uz nepravilno rukovanje mogu da naprave belaj.
Comment
-
-
da, mislio sam na one siledzije po nekim perionicama,sto skidaju lak sa kola a sedista natapaju vodom od 100 C
kada su u pocetku poceli da nabavljaju te jace masine za pranje,mislili su da sto im je jaci mlaz da su bolja perionica.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Prvo dubinsko pranje posle deset godina druženja i pređenih preko 100.000 km.
Stanje u startu, solidno pre svega zbog redovnog održavanja. Glavni razlog pranja je taj što su se u kolima pomešali razni mirisi od jelkica, drugih osveživača i ostalih gluposti za održavanje plastike.
pa posle...
vozačevo sedište, na izgled samo fleka (posledica pecanja i kupanja)...
i evo šta je izašlo...
radio je i paročistač...
pa posle pranja jedno dobro sunčanje...
i još par slika onako...
Last edited by slobodank; 11.08.2014, 12:38.
Comment
-
-
Svaka čast! Lepo obavljen posao.Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Ah, kako ja volim te automobile
Comment
-
Comment