RS 13 - Porodična Limuzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

Re: RS 13 - Porodična Limuzina

ok, izduvace se KN i kuliracu neko vreme, nije to frka
    ja sam mislio da je to ulje konstantan problem prilikom voznje sa tim filterom

i necu kupovati bilo sta, uzecu KN, tacnije stize mi pocetkom juna iz us

a postoji li sansa da se zica na maf-u ocisti, posto sam i to procitao negde da je moguce ako se zaprlja
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Snejk
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2008
      • 704
      • BG

Ako se zaprlja nije problem. Ako pokvasiš žicu kroz koju ide struja ona jeste problem .

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

hehe pa dobro, logicno, samo da li se uljem sa filtera prlja ili ubija zica?
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Snejk
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2008
          • 704
          • BG

Il' samo jedno ili i jedno i drugo, u zavisnosti od toga koliko je vlažna.

Samo dobro izduvaš kn kad ga izvadiš iz one kese, tj malo ga osušiš i ne bi trebalo da bude problema 95% nezgoda sa KN i MAF-om koje sam našao po netu se desilo pošto su ljudi naknadno čistili i uljili KN, ne po prvoj instalaciji.

Comment

• skyline
            CBC Senator XXL
            • 31.07.2007
            • 3149
            • Cacak

pa sta raditi kasnije kada se zaprlja kn???
            kako tada spreciti dospevanje ulja na volfram

izvini sot ti prljam temu, ali jako mi je vazno da se informisemo ovome, jer mi se ne upuje drugi maf

Comment

• Snejk
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2008
              • 704
              • BG

Pa verovatno opet ga dobro očistiti i solidno osušiti.. Ja planiram da do sledećeg pranja nabavim metalni a ovaj prodam ili poklonim nekome

Comment

• cameleon
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2008
                • 315
                • Obrenovac

Ako se dobro odradi ne postoji problem...Kod mene ciscen dva puta, ali se maf nije bunio..., ali panel varijanta

Po malo sam skeptican na te pecurke bez dodatnog bar minimalnog dovoda svezijeg spoljnog vazduha koji bi strujao po njoj. (u tom delu je bas usijan od turbine i izduvne grane)

Comment

• V-Tec
                  CBC Senator XXL
                  • 30.06.2006
                  • 1615
                  • Beograd
                  • '89 Civic d16a6

Stavis fmic i resis problem:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISSAN-S ... 23065e8c73
                  shuto-expressway.com

Comment

• Puzo81
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2009
                    • 687
                    • Novi Sad/Prijepolje

Originally posted by skyline
                    ok, izduvace se KN i kuliracu neko vreme, nije to frka
                    ja sam mislio da je to ulje konstantan problem prilikom voznje sa tim filterom

i necu kupovati bilo sta, uzecu KN, tacnije stize mi pocetkom juna iz us

a postoji li sansa da se zica na maf-u ocisti, posto sam i to procitao negde da je moguce ako se zaprlja
                    Sto se tice KN-a mozes kupiti bilo koji model u DeltiD u NS,ima sajt .Ovlasceni je uvozik za Srbiju (na sajtu KN USA stoji medj dilerima)

Imam KN pecurku 75000km,kupio je na pomenutom mestu.Maf mi je model sa vrucim filmom,zicom valjda i za svo ovo vreme nije crko.KN sam prao samo jednom i to na 45k km(mada je mogao jos).Nisam hteo da kupujem onaj set vec sam lepo odneo tom coveku i za 500 din ga oprao detedzentom i nauljio.Posle tretmana je bio bas mastan a l vratila mu se crvenkasta boja kako kad je bio nov.Zbog tih prica da crkava MAF dva dana sam ga susio pre vracanja.Posle par km voznje primetio sam mozda 3-4 kapi ulja od KN-a s gornje strane klapne u****.Posle toga nista.

Covek mi je dao garanciju da protokomer nece crci,cak je rekao da protokomere "pere" i budu ko novi

Sto se crkavanja Maf-a,ta prica kod mene ne pije vodu.Mozda drugi modeli crkavaju al ovaj moj ne

Model Maf-a na mojoj Corsi,upuceniji ce reci koji je tip

Sto se tice porodicne limuzine sve pohvale za dosadasnji rad,samo nastavi tako

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

Originally posted by cameleon

Po malo sam skeptican na te pecurke bez dodatnog bar minimalnog dovoda svezijeg spoljnog vazduha koji bi strujao po njoj. (u tom delu je bas usijan od turbine i izduvne grane)
                      cold air intake nema mnogo efekta na turbacima obzirom da par stepeni hladniji ili topliji u****ni vazduh prolazi kroz kompresor koji je opasno zagreje, tako da glavni u toj prici je IC i tu se mogu postici najbolji rezultati

ne kazem da CAI nece pomoci malo, ali nije toliko krucijalan kao na atmo motorima

@ostali - hvala za savete oko K&N

@snejk - kakav je to metalni filter??????

Comment

• Snejk
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2008
                        • 704
                        • BG

http://www.automotivesportsparts.com/pr ... Blitz.html

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

ja sam cak dobio savet da kupim neki buvljacki filter sa metalnom oblogom, da ga otvorim, izvadim taj filtrirni materijal i da kupim filter sundjer za motocikle i da od toga napravim srce filtera i time dobijem suvi filter
                          sta mislite o tome????

nego, back to topic
                          zasto si kupovao kovane klipove, ako ne planiras buzenje
                          i koliko si platio set klipova i karika da uporedim sa oem cenama koje sam ja placao

Comment

• Snejk
                            CBC Senator XXL
                            • 14.02.2008
                            • 704
                            • BG

Zašto? Sa našim gorivom je bolje biti dobro pripremljen

Cena koju sam ja platio je bila krajnje prijateljska i nije realna, tako da ćemo je ostaviti po strani.

Comment

• skyline
                              CBC Senator XXL
                              • 31.07.2007
                              • 3149
                              • Cacak

da znas da si u prvu to za nase gorivo
                              ja sam spalio klip i 2 ventila zbog zapusene dizne
                              ali to je moja greska jer nisam obratio paznju na zvuk zastekale dizne (doduse nisam ni znao da je to to)

hoces li raditi kakav brake upgrade posto mene ni malo nisu odusevile kocnice na s13

Comment

• Snejk
                                CBC Senator XXL
                                • 14.02.2008
                                • 704
                                • BG

Jedino ako budu fejdovale pri kočenju sa 160 na 80 km/h. Inače ne, jako malo koristim kočnicu .

Comment

Working...
                                X