Aftermarket klipovi za turbo mašine ili zadržavaju ili obaraju kompresiju, u zavisnosti od toga za koliki boost su predviđeni..
Ovi konkretni izdržavaju garantovano do 800ks , a kompresioni odnos je 8.0:1 u odnosu na fabričkih 8.5:1.
Naravno da ne mislim da prelazim 200tinak pošto je auto prvenstveno namenjen svakodnevnoj (a samim tim i relativno ekonomičnoj) vožnji. Taman će se obaranje kompresije nešto 'plićim' klipovima ispeglati sa tim što su i glava i blok malo 'oguljeni' i dovešće se opet blizu tih fabričkih 8.5:1.
Evo za 'klocna-fetišiste' jedna izuzetno oštra slika sa celularnoga aparata.
Ništa od vožnje Nissana do Kragujevca.. Auto sklopljen, sve ispalo ok, radio u mestu 2-3 sata, krenuli u vožnju i negde posle 5 km skvikne neki dihtung/semering na tek remontovanoj turbini. Danas palo skidanje i vraćanje turbine do 'servisa na savskom nasipu' , ali ne očekujem skori odgovor.
Kad sam se prvi put sreo sa tvojim autom pre dve godine i bas kad smo ga probali puklo je uljno crevo od turbine ka motoru..., pre toga su iz nekog razloga menjani lezajevi radilice..., verovatno se nije vodilo racuna o "oil feed pipe"-u...Decko iz moje blizine ga je tek uzeo i dovezao da pogledamo i probamo..., do skoro sam bio ubedjen da ne poznajem auto...,ali se setih
Posle iks dana natezanja sa gazdom pomenutog turbo servisa (čak je pokušavao da majstora i mene ubedi da auto dimi zbog BOBINE ), konačno je priznao da na turbini nije zamenio nešto što je 'izgleda' trebao.
Turbina je juče demontirana i danas odneta, čekamo epilog.
p.s.
Mislim da su ove felne definitivni napredak u odnosu na stare..
Comment