Napravio sam chek box za ca18det ako te zanima mozesh da dobijesh shemu. Stvar radi k'o sharm. Chuo sam od Rashka da si dobro prosho sa pumpom za benzin pa bi i mene interesovala ako je moguce da se dodje do nje.
Ima, auto se vozi tuda svuda.. Kupio sam nov dihtung izduva i pastu, zadnje pločice, ulje za diff, spremam se da napunim klimu ali nikako ne stižem od obaveza, i tako. Auto je prešao 6k km bez ikakvih većih problema osim što je turbina takva kakva je, pa će u neko doglednije vreme svakako leći nova.
Treba da odem i do Novog Sada kod izvesnog tjuning majstora, pa ćemo videti šta kuda kako i koliko .
U svakom slučaju auto ima nekoliko sitnih bubica koje se vuku ko zna otkad, pa je na meni ostalo da sve to dovedem u red. Samo polako..
Juče sam imao 'zanimljivo' popodne.. + klema na akumulatoru od silne temperature pod haubom krenula da gubi kontakt , pa je od stalnog on/off napona pregoreo kabl ka alternatoru.
Konačno sam saznao kako Nissan ide i sa jednom konjskom snagom , pokrivio sam rame od guranja preko 2-3 raskrsnice. No, eto, drugar došao, 'prekrimpovali' smo kabl i sad je sve opet u redu.
Juče sam imao 'zanimljivo' popodne.. + klema na akumulatoru od silne temperature pod haubom krenula da gubi kontakt , pa je od stalnog on/off napona pregoreo kabl ka alternatoru.
Comment