Mnogo velike brzine i preveliko opterecenje za gume. Stvarno nije ni malo naivno imali ste dosta i srece. Da je malo drugacije podbo i zaronio u pesak imali bi dvostruki salto, uglavnom se tako zavrsavaju ove scena ali sreca prati hrabre
Koji je to trip u kolima mogu da zamislim
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Problem je u tome sto se guma od jednog povlacenja rucne ukockasti i otanji na jednom mestu - voznju pre ove smo isli Boki i ja, i guma pocela da lupa zbog ostruganog sloja od kocenja. Na sledecem zabacivanju kad je bio ovaj drugar u kolima desilo se da je rucna blokirala otprilike na istom mestu, u pfffft.
Ode na lrov, mi ga vratimo i teraj dalje
The difference between men and boys is the price of their toys
stvarno smo imali srece ,da sam stisnuo kocnicu jako sve bi se gore zavrsilo nego sam ostao pribram koliko sam mogao i odreagovo kako treba bez panike cak se ni auto nije ugasio !!!!!jedino sto je cudno je to sto smo se svi smejali kao da nista nije bilooo
ne moze da zamislis koliko je brzo ici 200 i vise na sat i popvuci rucnu SALE I par njih su imali priliku uzivo da osete i mislim da im se jako svidelo jer osecaj nije svakidasnji!!!!!
Napred sto mekse moze, nazad najtvrdje sto moze u oba pravca.
Moram malo da premotam traku nazad... Nesto cu intervenisati kod sebe na ogibljenju pa pokusavam da povucem bilo kakvu paralelu. Na Bokijevoj masini su zadnje opruge tvrdje od prednjih za 50Kg/cm???
Secas li se makar precnika zadnjih opruga..? Jeste li preko demontweaks-a porucivali pa pravili adaptere ili? Treba mi makar neka smernica u kom pravcu da krenem, ne bih da porucujem nesto sto necu iskoristiti...
Gledah video kada ste pakovali auto i vidim da su ubacivani coiloveri dok su stajale opruge pozadi. Nije ostalo tako?
provericu ja koje su opregu sutra pa ti javljam ali mislim da je bas ovako kako je sale napisao mislim da su 800 libra zadnje na amortizerima a pomocne oko 20kg..znam da su napred 160kg!!! original za e36 sto daje KW za m3 e36!!!!
Verovatno je poruceno "dajte najtvrdje sto imate" .
Btw. mislim da se tih 20kg/cm ne racuna, taj helper je gotovo uvek nabijen i sluzi samo da se na izvlacenju nakon nabijanja veca i jaca opruga ne pomera.
No, svakako je dovoljno i 180kg/cm
Tih 20Kg nije helper spring, nego je opruga koja stoji na std poziciji koliko sam ja razumeo - pogledaj video pravljenja automobila i videces da pored coilovera koji se ubacuju, stoji jos jedna opruga.
Comment